jasminko VIR 1440 Napisano Mart 25, 2018 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prvi moj komšija, preko puta ulice, traži dobar enduro. Po mojoj preporuci odluka je pala na gospodina Dominatora, ali sve je u opciji i XT i DR i Transalp i KLE itd... sve u vrednosti do max. nekih 1500 eura (zato sam mu i preporučio Dominatora i slično ). Što je jevtinije više ostaje za potrebnu opremu. Toliko dečak nakupio . Ako neko ima ili zna nekoga........ ........ ko ima dobar enduro, u što je moguće više fabričkom stanju, a rad je da ga proda i usreći momka, neka se javi ovde ili meni na PP. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1440 Napisano April 5, 2018 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje u potrazi za.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano April 19, 2018 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje transalpa 600 ima tri kofera mislim da je 86 godina ima oko 105000 km čini mi se nije ga stavljao u oglase. Motor je baš dobro sačuvan za te godine nije kršen pre njega ga je vozio saobraćajni policajac jedno 5 godine a on ga je uzeo iz CH. Mašina nikad otvarana. Gume jedino treba da se zamene i registracija ističe za mesec dana. Mislim da ga ceni oko 1200-1300 nisam siguran ali ozbiljno hoće da proda jer mu je stigao drugi motor. Ako si zainteresovan pusti broj pa da ti pošaljem sutra slike. Pozdrav, Neša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1440 Napisano April 27, 2018 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sam se javio. Otišlo brzinom svetlosti . Tražimo dalje. Bane polako gubi strpljenje, plašim se napraviće neku glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1440 Napisano Maj 1, 2018 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen BMW F650 ST od Nikole. Hvala svima na ponudama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...