bobanvfr 94 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima od jednog od prodavaca na moto susretima! Upravo citam komentare za skup u Majilovcu i moram da kazem par reci. Na moto susrete idem nekih desetak godina, zadnje tri kao prodavac. Uvek mi je bilo interesantno da vidim sta ima od opreme i uglavnom sam i kupovao po nesto. Sad kao prodavac znam da deo motorista dodje na neki skup zbog mene ili nekog drugog prodavca. Cesto ljudi zovu i pitaju me na koji skup idem da bi i oni dosli tamo. Zbog toga mi nije jasno rasterivanje prodavaca od strane nekih moto klubova sa cenom ulaza od 4000 dinara? Sta ja dobijem za te pare? Parce prasnjave zemlje? U Indjiji imamo obezbedjene tezge sa osvetljenjem sto je za svaku pohvalu pa opet ne naplacuju 4000. Na dosta skupova nam ne naplacuju ulaz jer su srecni sto smo dosli da uvelicamo njihov susret, ako nema sta u kampu da se vidi ljudi odlaze u grad. A ti fazoni ovo kosta ovoliko ono kosta onoliko ne znam kod koga prolaze, 500 motora po 400 dinara je 2500 eur a gde su ogromne kolicine pica sto se prodaju za tri dana? Ja kad idem na neki susret da prodajem idem da zaradim a klubovi koji nece da prave "vasar" sto ne puste clanove klubova da udju besplatno kao sto je po nekim zemljama ako vec prave susret zbog druzenja a ne zbog zarade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 23, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju jedne kozne pantalone, ako ima i koliko para ce da kosta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano April 23, 2008 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan RideRed, slazem se sa tobom u potpunosti, prodavci mogu skupu da donesu samo boljitak, mnogi na skup i dolaze da bi pazarili koji komad opreme, jer je vise prodavaca na jednom mestu i bolji je izbor nego da se ode u jednu prodavnicu. I taman se spoji lepo i korisno - covek se provoza, vidi na skupu sa prijateljima i kupi neki komad opreme koji mu je potreban, gde ces bolje od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 23, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima od jednog od prodavaca na moto susretima! Upravo citam komentare za skup u Majilovcu i moram da kazem par reci. Na moto susrete idem nekih desetak godina, zadnje tri kao prodavac. Uvek mi je bilo interesantno da vidim sta ima od opreme i uglavnom sam i kupovao po nesto. Sad kao prodavac znam da deo motorista dodje na neki skup zbog mene ili nekog drugog prodavca. Cesto ljudi zovu i pitaju me na koji skup idem da bi i oni dosli tamo. Zbog toga mi nije jasno rasterivanje prodavaca od strane nekih moto klubova sa cenom ulaza od 4000 dinara? Sta ja dobijem za te pare? Parce prasnjave zemlje? U Indjiji imamo obezbedjene tezge sa osvetljenjem sto je za svaku pohvalu pa opet ne naplacuju 4000. Na dosta skupova nam ne naplacuju ulaz jer su srecni sto smo dosli da uvelicamo njihov susret, ako nema sta u kampu da se vidi ljudi odlaze u grad. A ti fazoni ovo kosta ovoliko ono kosta onoliko ne znam kod koga prolaze, 500 motora po 400 dinara je 2500 eur a gde su ogromne kolicine pica sto se prodaju za tri dana? Ja kad idem na neki susret da prodajem idem da zaradim a klubovi koji nece da prave "vasar" sto ne puste clanove klubova da udju besplatno kao sto je po nekim zemljama ako vec prave susret zbog druzenja a ne zbog zarade? Mislim da si procitao moj komentar i da ti je sve jasno. Izgleda da novopostavljeni predsednik MAS-a postavlja neka nova pravila igre. Morao se malo raspitati kod drugih organizatora skupova povodom cenovnika a ne ovako" s neba pa u rebra" :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano April 23, 2008 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U Bijeljini je štand...BESPLATAN...dobro nam došli prodavači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan dodjite u smederevo placate ulaznicu kao i svi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan U Bijeljini je štand...BESPLATAN...dobro nam došli prodavači zivio zare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mora mas da malo zaradi,,ali to sve ide na nasu stetu,,skuplja ce biti roba,,manje cemo i mi kupovati,,,,, ja bi ih pustio za regularnu cenu ulaznice,,pa mi svi volimo da kupujemo opremu po skupovima,neko polovnu neko novu,, moze da se desi da ti nesto zafali us put pa su tu ti prodavci da nesto pazarimo,,,uostalom mogu oni da stanu ispred pa ce ih svi na ulazu videti,ustedece neku paricu,bice nama jeftinija roba itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor meni se licno svidja ,VLASNIKU SVE CESTITKE i da se dugo vozi s njim. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano April 25, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zna i u Brčkom su svi prodavci dobrodosli i to naravno BESPLATNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan BIO SAM MEDJU PRVIMA KOJI SU POCELI DONOSITI FURDU NA MOTO SKUPOVE.UJEDNO SAM I ZACETNIK MOTO BERZE U BEOGRADU U 'KUGLASU".DA NIJE NAS KOJI PRODAJEMO I NALAZIMO DELOVE ZA SITNU KINTU DOSTA BAJKERA NE BI VOZILO MOTOCIKLE.ORGANIZATORI SKUPOVA TREBA DA RAZMISLE O TOME DA PRODAVCI PLATE NEKI SIMBOLICNI ULAZ JER NJIMA NIKO NE GARANTUJE ZARADU.NISMO MI NA ZAPADU GDE SE PRODAJE NOVA I FIRMIRANA ROBA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan BIO SAM MEDJU PRVIMA KOJI SU POCELI DONOSITI FURDU NA MOTO SKUPOVE.UJEDNO SAM I ZACETNIK MOTO BERZE U BEOGRADU U 'KUGLASU".DA NIJE NAS KOJI PRODAJEMO I NALAZIMO DELOVE ZA SITNU KINTU DOSTA BAJKERA NE BI VOZILO MOTOCIKLE.ORGANIZATORI SKUPOVA TREBA DA RAZMISLE O TOME DA PRODAVCI PLATE NEKI SIMBOLICNI ULAZ JER NJIMA NIKO NE GARANTUJE ZARADU.NISMO MI NA ZAPADU GDE SE PRODAJE NOVA I FIRMIRANA ROBA. upravu si druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da organizator skupa treba blagovremeno da objavi cene : ulaza,pica,klope i svega sto se naplacuje pa i cenu tezge ili se placa ili je besplatna.Tako nema nedoumice,ko hoce ide a kome se ne svidja on odlazi na neko drugo mesto i to je to. A mislim da mi kao posetioci ovog ili onog skupa nebi trebali da namicemo volju organizatoru jer je on jedini odgovoran za ono sto radi a kako radi tako ce mu i biti.Zahvaljujuci nekim nepromisljenim potezima samih organizatora tako ce se napraviti neki trijaz i bice na bolje sto se tice moto skupova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 8, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Ako se ja dobro secam plejskavica u sm je bila 4 bona=120din i to u lepinji, da li smo bili na istom skupu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 10, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Ako se ja dobro secam plejskavica u sm je bila 4 bona=120din i to u lepinji, da li smo bili na istom skupu?! U pravu si, 120 din ali to opet ne može da opravda onu jad i bedu od pljeske. Ja sam i za to da košta koliko treba ali da je ima a ne da moram da kupujem 5 kom da bi se najeo ko čovek ili da idem do grada pošto je na skupu bio monopol po tom pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan ;DRedak primer da neko ostane gladan u svinjskom Sremu. ;D Covek prodao 2000 pljeski.Verovatno su lose??? ??? ;D Drugi put pridji bilo kome od organizatora i reci:"Ja sam gladan"! Ce resimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 12, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan U Paracinu pleske odlicne!! I cena i Gramaza su bili bas ++++, ostala trgovina, pa moglo se cenjkati, ja kupih odlicne pantalone na cenkanje, mislim da je kupo-prodaja bila dobra, na obostrano zadovoljstvo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 12, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ;DRedak primer da neko ostane gladan u svinjskom Sremu. ;D Covek prodao 2000 pljeski.Verovatno su lose??? ??? ;D Drugi put pridji bilo kome od organizatora i reci:"Ja sam gladan"! Ce resimo! Teško prodati 2000 pljeski kad si jedini koji prodaje hranu u okolini, molim te... Posebno kad se popije koje pivo i otvori se dizna... Na to i idu ti vašarski prodavci. Svinjski Srem se osramotio... Ja neću nikom reći ja sam gladan jer mogu sebi da kupim hrane koliko hoću ali ne i neko flis sr..je od pljeske koje čovek prodaje jer je jedini na skupu, na foru ko j.be pijane budale, ne mogu da se bune jer to im je što im je... Ja razumem da ne podnosite kritike ali sigurno doprinosi budućim skupovima da se ovakve stvari ne dešavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu,vuk o prasetu! ;D ;D Salim se,u pravu si. Imacemo to u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Na susretu u SM je dogovorena cena za prodavce 25 Eur. Svaki dobija veliki suncobran,tj.sator, uz mesto je parking za auto i osvetljenje. MC Srem Bravo, momci.Neko nauci nesto na svojim ili tudjim greskama a neko nikad nista.Prosle god je bio jedan nesporazum ,sto se tice naplacivanja mesta za prodaju opreme, kojeg su momci iz Mitrovice odmah ispravili pa cak nam i doneli one velike suncobrane da se sakrijemo od sunca.Sta reci -Vidimo se i jopet u Mitrovici Dobijate poklon od mene Vi iz SM bi mogli malo da vidite i kome ste dozvolili da prodaje pljeske na vasem skupu, ono je bilo više nego nipodaštavajuće, 150 din za providnu pljeskavicu u 2 parčeta hleba... Morao sam da odem do grada da jedem ko čovek. ;DOvo je čisto da se ne bi ponovilo sledeći put, sve ostalo je bilo ok. Pozdrav za pucače ;D Da slazem se sa tobom i mislim da bi svaki skup trebalo da ocenjujemo po kvalitetu pljeskavice... ipak pljeskavice nisu mala stvar, jos kad ne znamo cenu... juuuu Druze ako imas problem sa pljeskama, tj sa samim rostiljem i cenom sto nisi dosao u cetvrtak pa se najeo ko covek za dz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 13, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan svi oni koji se voze po Evropi znali bi da je i ona najlosija pljeskavica u Srbiji daleko bolja od bilo koje na zapadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...