gixxer 385 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem navoznu dasku za utovar motora u prikolicu ,naravno da nije drvena ,nego od pocinkovanog lima,perforiranog lima i slicno,naravno po nekoj prihvatljivoj ceni,ko ima a ne koristi je neka se javi ovde ,PP ili na 063-177-05-08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/transportna-oprema-delovi/11624955/navozne-rampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Max .duzine 2 m ,da moze da stane u prikolicu kad je spakujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 24, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto iz radoznalosti ... zašto ne drvena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je daska debljine 1 cola po mom misljenju tanka,moze da pukne pri utovaru a i teska je,za pakovanje da ti ledja odpadnu,daska od 2 cola debljine koju sada koristim je dovoljno cvrsta i jaka,ali brate odkida ledja koliko je teska,samo zbog toga,racunam od lima pogotovo perforiranog je mnogo laksa a dovoljno jaka da izdrzi teret motocikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 24, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam drvenu, pa zato pitam .... ... ali nemam problema ni sa težinom ni sa čvrstoćom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si ili jaci ili mladji od mene.ili oboje koliko je dugacka i koliko je debela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8139 Napisano Mart 25, 2018 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, strasilo je napisao: Čisto iz radoznalosti ... zašto ne drvena ? Ja sam nekad koristio fosnu. Prvo fleksa se mnogo i ako si primetio moto rampa bi po pravilu trebala da je u blagom luku jer se javlja mogućnost kačenja kartera ili oklopa na prevoju prikolica/kombi i rampe. Neću da spominjem razliku u težini i lakoći manipulacije sa alu rampom koja se lomi na pola i fosne. Sad sam skoro dokupio i ovaj navoz za "u prikolicu" da sve bude onako "profi" Edit. Zaboravih da na kraju kažem da sam "budži" ovo ono ali na kraju ovo je prava stvar .... cena 1000€ za sve Zadnja slika je kako izgleda sa fosnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, gixxer said: Verovatno si ili jaci ili mladji od mene.ili oboje koliko je dugacka i koliko je debela? jebemliga ako znam ... Po slobodnoj procjeni je oko 2m dužine .. a debljina je cca dva prsta... Imam ju već cca 25 godina .. a ako preko nje nije prešlo 2 - 2ipo 'iljade motora, nije nijedan .. Ima metalne okove na krajevima gdje se naslanja na vozilo i na zemlju ... Odem kasnije, pa ju uslikam ako nekome znači .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...