Kova45 297 Napisano Mart 26, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Kineski Scrambler me oduševio. Šteta što je 125cc, mada kažu da ima i 250-ka. Jel slikao neko, ja zaboravio.250cc nece biti kod nas, tako su mi rekli. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Mart 26, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neki od komentara: " Bio i hteo da kupim neku jaknu za motor, jako sam se razočarao u opremljenost naših prodavaca, mislim da i Bosna ima jače tržište za moto opremu, baš žalosno... " " Cene kao i van sajma. " " honda nikada jadniji štand nije imala, 5 modela na 20 kvadrata i to je to " Nisam bio pa ne znam kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Mart 26, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se odusevio tim Scramblerom, razmisljam da li da ga kupim kao prvi motor iako znam da nece biti bas najbolja investicija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Mart 26, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozitivni utisci: -Bmw scrambler -Suzana GSXR, ima je sta nije za 1.6m ljude -Yamaha MT-10 -promoterke kod REMONT(tako nesto) standa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Mart 26, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se odusevio tim Scramblerom, razmisljam da li da ga kupim kao prvi motor iako znam da nece biti bas najbolja investicija. Sent from my iPhone using TapatalkBolje ovo da kupis nego onaj peda sasch x road 2 sa auspuhom ko na vmaxu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 26, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove gorepomenuti scrambler i po kojoj ceni ga prodaju? Zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Mart 26, 2018 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Astral said: Kako se zove gorepomenuti scrambler i po kojoj ceni ga prodaju? Zna li ko? Cena je 2000E, a ista fabrika radi za sprint ili tako nešto. Navodno je najkvalitetnije što se može naći od Kineza. Zagledao sam ga i sedeo, lepo to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Mart 26, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje vrlo kvalitetno uradjeno, nema mnogo plastike, izgleda cvrsto za razliku od drugih kineza ali ipak je cena prevelika za 125cc kineza, bas zato se i dvoumim. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano Mart 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Kova45 je napisao: Deluje vrlo kvalitetno uradjeno, nema mnogo plastike, izgleda cvrsto za razliku od drugih kineza ali ipak je cena prevelika za 125cc kineza, bas zato se i dvoumim. Sent from my iPhone using Tapatalk Nije mi jasno zasto su nasi uvoznici toliko zapeli za motore od 125ccm, prezasiceno nam trziste s njima, mogli bi malo da se presaltaju na 250ccm masinice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6355 Napisano Mart 27, 2018 Drug član, 1411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise kubika skuplji delovi,a kinezi se kvare u garanciji mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 27, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kvare se uglavnom gluposti koje nisu vezane za kubikazu. Struja,Karburator, razlabavi se nesto i tako neke gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 818 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ako možeš, bolje preskoči to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Koja je marka, tj. proizvodjac taj kineski scrambler? Nisam slikao a ni video ko ga pravi. Da ga kucnem na youtube malo. Izgleda bas dobroSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 30, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bmw S1000RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...