DraganBg 1 Napisano Sreda u 13:49 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 1 Napisano Sreda u 18:27 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, boza_kg je napisao: Pozadi ti se podešava zategnutost opruga, i trebalo bi da si dobio alatku za štelovanje uz skuter. Postoji 5 nivoa. 1 je najmekše, 5 je najtvrđe, default je 3. Možeš probati šta ti najviše odgovara, samo je bitno da i leva i desna strana budu na istom nivou. Ako je i dalje tvrdo, to ti je što ti je. Za bolje, moraju da se menjaju amortizeri ili skuter Biće da ću menjati skuter,jer generalno ceo skuter je jako krut a ni sedište nije baš najudobnije.Probao sam bio Voge SR4 max,znaš koliko je udobnoji od Forze, nebi verovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 91 Napisano Sreda u 18:37 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 1 Napisano Sreda u 18:43 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Ji 4Tze je napisao: Inače možeš i rukom da ga navrneš koliko ti treba, verovatno je na najtvrđem setup-u jer serviseri vole da ga navrnu, kad je tvrd bolje se vozi po krivinama Brate kao na dasci da sedim i napred i pozadi katastrofa koliko loša amortizacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 91 Napisano Sreda u 19:11 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 1 Napisano Sreda u 19:42 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Ji 4Tze je napisao: Nem pojma, meni je baš udoban bio kad sam ga probao, to i jeste jedan od razloga što sam hteo da menjam SH350 za Forzu350 Idi testiraj Voge SR4 max,oduševićeš se komocijom i udobnošću.Ista šasija i agregat kao kod BMW C400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...