Motorcycle Emptiness 30 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan O.K. je, ocekujem da opise svojim recima sta je bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, FreeBird said: Sta se desilo sa dvlnsom? Sent from my LEX626 using Tapatalk Hvala na pitanju ok sam. Malo boli vrat, malo natekao biceps na CT-u nisu nasli nista (ni mozak) RTG vrata ok. Sve u svemu ok sam prosao imao klasican nokaut sa blagim telecim pogledom nakon njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam za umetnicki utisak zasluzio najvise ocene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SASAJAN 8 Napisano April 15, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Važno je da si sada ok. Sve najbolje druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GuybT said: Jel ima nekih vesti kako je dvlns? Hvala i tebi na pitanju izgleda da nisam jos sasvim "bistar" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, SASAJAN said: Važno je da si sada ok. Sve najbolje druže. Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 15, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 15, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbt, niko ništa ne piše, ja se već zabrinuo. Sve napišem post, pa obrišem.Pri tom, nisam bio na stazi tad, odnosno uopšte u okviru kompleksa, vraćam se, vidim pakuju ti motor, čujem kragna i odvezli te u urgentni. Smrzo sam se.Ne znam ko mi reče da sam svrgnut sa trona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano April 16, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, dvlns said: Mislim da sam za umetnicki utisak zasluzio najvise ocene 5 +, brz oporavak, sve najbolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 16, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak druze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bokilic said: Pao si Ne bas pao koliko je motor resio da me se otrese. Prebacio me preko kormana i otresao o asfalt. Posle kazu Honda pitoma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 16, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo da si ti ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak. Samo slusaj doce i sestre Jel imaju neke fotke sa jucerasnjeg TD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koje je najbrze vreme uopste na motoru i ko je odvozio? (mislim kao rekord staze) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se najbolja vremena krecu ispod 1:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1,21 nesto Poggiali a sada Mrsi 1:22 nesto sitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano April 16, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dvlns said: Ne bas pao koliko je motor resio da me se otrese. Prebacio me preko kormana i otresao o asfalt. Posle kazu Honda pitoma Na kočenju ili high-side ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano April 16, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ritno ga motor na ispucavanju. on je spao motor nastavio da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drs said: Na kočenju ili high-side ? Pa da li si stvarno sumnjao u mene i high-side Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 16, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti je motor prosao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano April 16, 2018 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, rastkojokic je napisao: Kako ti je motor prosao? Motor jos malo nastavio,skoro pa isturio copavu i parkirao se kod sledece krivine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 16, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nema, to kada Japanac napravio to se samo parkira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13558 Napisano April 16, 2018 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako tebi legla Kawa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Drz se Dovla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 16, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, dvlns said: kako tebi legla Kawa? Citav zivot vozim turere pa mi treba vremena da se naviknem. Kada sam seo prvi put bilo je ono "Sta ja treba u ovom polozaju kao da vozim" Sa kocnicama i snagom motora sam odusevljen... Privikavam se polako, necu da silim dok jos ne osetim da poznajemo motor dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...