URKE 80 39 Napisano Mart 12, 2024 U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas išao prvi put na malo dužu vožnju sa Keewejom. Prvih par km pakao. Počeo da trese,udara.... Bio u iskušenju da se vratim nazad.Al reko idemo dalje pa šta bude. I posle par km stanje se sredilo. Vibracije podnošljive,lepo prima gas,par km sam ga držao 55km/h po satu. Malo sam mu smanjio dotok na karburatoru / veliki šraf / pošto je držao veliki ler iako je vruć motor. U ponedeljak registracija pa na neki duži put... Inače sam pravim mešavinu i sada dosta manje dimi. Dimi ali ne kao pre. Stavio sam neki 2T Ipon sa mirisom jagode.Pokazivač goriva nije proradio iako sam napunio do čepa, 5l stalo.Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 39 Napisano Mart 18, 2024 U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan Update: Proradio merač nivoa goriva....Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 39 Napisano April 5, 2024 U prolazu, 63 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas u toku vožnje počeo da gubi snagu i neće preko 35 km/h. Dam pun gas on se uguši i hoće da se ugasi. Popustim gas on radi ali ne preko 35 km/h. U mestu kada je na nogarama kada dajem gas prima do pola dobro od pola guši se i ugasi se. Posle par turiranja počeo da prima gas do kraja. Posle toga u vožnji sve bilo ok 10ak km i posle opet isto samo ovaj put na 40 km/h se javlja problem. Ne mora da znači da je do toga,ali to se dešava od kada sam promenio svećicu i filter za gorivo. Filter za gorivo je za nijansu manji od predhodnog ali pasuje što se tiče ulaza i izlaza. Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...