N.F.S. 22097 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motor uvezen iz francuske, amss provera odradjena i registrovan na Kg. Kompletna istorija o servisima koji su radjeni u Fr, tehnicko uputstvo, servisna knjizica, originalni alat pod sedistem. Generalno u dobrom stanju, lepo se vozi i ponasa na putu, uz njega dajem i ne raspakovane kocione plocice za oba prednja diska (trenutne su na pola, nisam ih hteo zameniti). Zamenio sam mu ulje (motul 5100 15w50) i filter, kociona tecnost nova, pregledani svi el kontakti, narednih nedelju dana poliram sve sto se moze polirati Zvuk masine lep, menjac precizan. Od nedostataka (koje cu uskoro sanirati) slomljeno staklo levog zmigavca, i od sunca negde/negde izbledela boja na plastici repa (ako kod mene ostane po zavrsetku sezone bice ofarban). Normalni tragovi upotrebe (nije nov). Akumulator nov i vizir (povisen)za koji dan. Vise slika kada ga ispoliram i isteram na sunce Cena neka bude 2350eura ali bih vise od novca u zamenu nekog TDM 850, slicnog godista i stanja (da ispunim sebi zelju) Motor necu nigde drugde oglasavati, kupih ga da se vozim ali evo neka se vrti oglas ovde. Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je to da motor iz Fr ima na svakom delu (stapovi, viljuska nazad, auspuh, plastike, ram npr..) utisnut serijski broj koji mora na svim delovima biti isti, ukoliko se negde razlikuje znaci da je menjano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sa prodajom, vrlo lep primerak. Samo mali savet, ako smem da dodam...ako je fabrička boja, nemoj ga nikako farbati... Fabrička boja i lak su ipak fabrički. Po meni motor ima mnogo veću vrednost ako je u fabričkoj boji pa neka je malko i izbledela ponegde. To mu daje i neku draž...patinu... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nisam ni mislio celog farbati vec samo rep, nije toliko strasno ali deo koji je do sedista (izlozen suncu) je svetliji u odnosu na deo do nogostupa suvozaca... Nije strasno, nisam uspeo ni uslikati... Ali nije ni lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Baš si se nameračio na TDM-a,a? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 10, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Nece se on smiriti ni na TDM 850. Agonija ce trajati sve do povratka na 1000ccm i 4 cilindra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...što ne uzmeš Astru?....'ka ćo'ek!! Lep ti motorić... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, dobri ste, stavih oglas pa sta bude, bude! Zanimam se sa banditom, tek je tri (mozda 4) dana kod mene, sutra idem u prvu voznju od par stotina kilometara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 11, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Cestito novi motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, N.F.S. said: Hahaha, dobri ste, stavih oglas pa sta bude, bude! Zanimam se sa banditom, tek je tri (mozda 4) dana kod mene, sutra idem u prvu voznju od par stotina kilometara... sumnjam da ces posle te voznje i dalje misliti na TDM-a. msm to je samo skromno misljenje vlasnika bandita 1200 s 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 11, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj TDM je neka moja zelja... Evo prva pauza, lak i lep za voznju, imam u desnoj ruci vibraciju koja mi smeta, posto sam originalne tegice zamenio svojim primecujem da desni nije odvojen od guvernala... Zato i stadosmo kod hotela "Levac", da ga malo odmaknem i pravac Krusevac! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 11, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna intimna, iznutra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo novo, jbt... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ThePainkiller je napisao: Ovo novo, jbt... I ja sam se prijatno iznenadio! Filter goriva sam menjao, skinuo onaj mali beli a stavio fradov... Rep ce biti ofarban do kraja nedelje, ne vidi se na slikama ta diskoloracija, prijatelji kazu da je samo ja i primecujem ali bice sanirano! P.S. Vidim sada na oglasima i crnu big one, sedim i placem (figurativno)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i da kupis litru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "ocu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Farbar upravo zvao! Ode rep na sredjivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 12, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto ti to treba, jer opet nova i stara boja nece biti iste, a izlazes se trosku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nova boja nego izbledelo.. Bas mi je oci bolo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 12, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kako je najbolje, tvoj motor tvoja stvar. Reko da se ne izlazes trosku i ne objasnjavas potecionalnoj musteriji sto si farbao rep, ako vec prodajes motor. U svakom slucaju sve najbolje. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan I, i,i, kakvi su utisci sa voznje, polozaj sedenja, udobnost, performanse....daj utiske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sacuvao mali beli filter goriva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li to vazi i za ovu verziju bandita, ali Bokilic je kad mi je motor bio kod njega da remontuje karbove skinuo filter za gorivo uz recenicu da bandit ne sme da ima tu filter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Mart 13, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stilgar je napisao: I, i,i, kakvi su utisci sa voznje, polozaj sedenja, udobnost, performanse....daj utiske Vozi se kao bicikla, snage mu fali Polozaj vrhunski (za moja ledja), ima neku sitnu vibraciju pod zadnjicom izmedju 5/7000 obrtaja a bas tu se vozim... Stavio sam mekse gume od Honde, one na koje se sediste oslanja, nisam jos isprobao... Sto se repa tice, prekosutra ce biti gotovo, farbar mi se javio sa objasnjenjem da je perla nesto krupnija! Pih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...