Jump to content

Moto Zajednica

TwinZ Auto & Moto

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1825 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure
1 hour ago, Thaedass said:

Prosto je neverovatno da najbolji auto koji imas u ponudi (licno misljenje) stoji toliko dugo... Volvo S80 je apsolutni win-win kada je rec o pouzdanosti i udobnosti, a po trenutnoj ceni stvarno bagatela! 

Kada sam ga kupovao, bio sam spreman da za prodaju čekam godinu dana, možda čak i duže. Nažalost, to će se uskoro i desiti... 

Bilo je poziva, bezbroj ponuda za zamenu, pretežno ljudi koji voze Volvo, dolazili su potencijalni kupci, oduševili se sa stanjem i automobilom ali niko još nije izvadio keš. Cena svakako više neće i ne može da ide niže jer sam sada siguran da nije do nje već do modela koji, izgleda, nije popularan kod nas. Mada, preko 300 pratilaca oglasa na Polovnim automobilima "govori" drugačije i šalje drugačiju poruku.

Ne znam ni sam šta da mislim i šta da kažem, jednostavno nemam konkretno objašnjenje sem ovoga što sam napisao... 

Elem, uskoro ću oglasiti Toyotu C-HR pa ću, zbog nove stranice na forumu i preglednosti, postaviti kompletnu ponudu iz oglasa i automobile koji su u dolasku i koji će uskoro biti u ponudi. 

Promenio član Zeljkamp

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1189 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Mislim da je to toga što izgleda baš staromodno spolja, u suštini isto kao model iz 2006.. Realno treba baš ljubitelj Volva da naleti.

Kapa dole za stanje svih automobila :care:

• Integrisan, 8376 postova
  • Motocikl: TDM 900

@Zeljkamp

Da li možeš da iskopaš neki Renault Kangoo 2, Fiat Doblo 1.6 Multijet ili Berlingo/Partner, Dačiju Dokker? Treba nam za u kuću kao putničko vozilo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja