-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ne lazem sve sam ti lepo rekao ima i tema na forumu o Burgmanu.Uradjena puna generalna nove gume,nove komplet kocnice sa svim gumicama,nok aku i regler.Motor radjen za sebe.Ja sam prvi put imao Burgmana i stvarno nisam znao da je sat od 250cc.Lazes opet, taj skuter je trošio ulje, posle te tvoje nazovi generalne i to sam rekao kupcu.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti taj cajger, mogu da ti ga poklonim, jao sto sam ti poklonio i ralicu za taj motor.Послато са SM-A715F помоћу ТапатокаOvaj ide do 140Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ide do 140Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaDa a koliko ide na burgman 400, stručnjak. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Viper ti si toliko bezobrazan i toliki lazov iako si stariji od mene,kunem ti se gde te sretnem isamaracu te kao majmuna. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam vozio.Al ako je njegov išao do 120,Ovaj na slici ide do 140Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nemam pojma pre tri god sam imao burgmana dal je bio 120 ili 1q40 jbm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ti nisam Zeljko pa da me optuzujes da lazem treba da te bude sramota u tvojim godinama da lazez i da se tako ponasas.Covece ti si vratio stari lezaj kormana na motor koji si pdmazao a on zapinjao.O cemu dalje da pricamo.Treba tebe da je sramota dosao si sa ocem da mi obaras cenu, Lepo sam ti sve rekao i pokazao šta je bilo oštećeno i da je motor komplet ofarban i najvažnije ti je bilo da ti sto više spustim cenu da skori nista nebi doplatio.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto svaku kaznu koju dobijem za Burgmana znaj da ces je platiti najmanje duplo u to budi siguran,posto si toliko djubre od coveka da reci nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Viper ti si toliko bezobrazan i toliki lazov iako si stariji od mene,kunem ti se gde te sretnem isamaracu te kao majmuna.Evo dolazim odmah da me šamaras lažove.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BORIS74 9 Napisano Septembar 14, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Paprika lend Motocikl: Varadero 1000 xl Prijavi odgovor kao problematičan A zasto sramota, pa to je trgovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh, uh... Sam protiv svih i uvek u pravu. Zadnji put tako nesto bese kod Marvela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nemam pojma pre tri god sam imao burgmana dal je bio 120 ili 1q40 jbm.Pa što lažeš onda kad nemas pojma.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Mozez odma Novi SAd Pecka 8 cekam te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Admini...gasite ovo sranje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au Vipere, ne znam koliko imas godina ali ponasas se ko napaljeni, razmazeni klinac koji ne zna sta ce sa sobom. Jos si poceo da vredjas sve redom na forumu. Koji je tvoj problem? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh, uh... Sam protiv svih i uvek u pravu. Zadnji put tako nesto bese kod Marvela... Ne moraš da mi veruješ, ali mi je najlepše to što mi je obraz čist. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Mozez odma Novi SAd Pecka 8 cekam te.Dolazim. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koji obrazi,Prednji ili zadnji Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno je to sto ima 60 god i hvata na foru invalid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nije to žalosno to je istina, posalji mi broj na pp, da ti javim da sam stigao. Vidimo se. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje da je kupio vijagru nego q5Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da si ti bolestan u mozak.A ja te i dalje cekam imas moj broj pa kad stignes ispred pozovi me.Da ti ukratko pokazem koje lazov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, -Viper- je napisao: Nije to žalosno to je istina, posalji mi broj na pp, da ti javim da sam stigao. Vidimo se. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Nema potrebe za pp 0692521460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Istina je da si ti bolestan u mozak.A ja te i dalje cekam imas moj broj pa kad stignes ispred pozovi me.Da ti ukratko pokazem koje lazov.Nemam tvoj broj, zašto bih ga čuvao, nit si mi rod ni pomoz bog.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јесте ли свесни да је ово доказ да желите да се обрачунате и, не дај Боже да се некоме нешто догоди, одговарали бисте за шта год са предумишљајем. Нема вађења на самоодбрану. Боље да се не нађете. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...