Zeljkamp 3392 Napisano juče u 10:41 (promenjeno) ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Thaedass said: Prosto je neverovatno da najbolji auto koji imas u ponudi (licno misljenje) stoji toliko dugo... Volvo S80 je apsolutni win-win kada je rec o pouzdanosti i udobnosti, a po trenutnoj ceni stvarno bagatela! Kada sam ga kupovao, bio sam spreman da za prodaju čekam godinu dana, možda čak i duže. Nažalost, to će se uskoro i desiti... Bilo je poziva, bezbroj ponuda za zamenu, pretežno ljudi koji voze Volvo, dolazili su potencijalni kupci, oduševili se sa stanjem i automobilom ali niko još nije izvadio keš. Cena svakako više neće i ne može da ide niže jer sam sada siguran da nije do nje već do modela koji, izgleda, nije popularan kod nas. Mada, preko 300 pratilaca oglasa na Polovnim automobilima "govori" drugačije i šalje drugačiju poruku. Ne znam ni sam šta da mislim i šta da kažem, jednostavno nemam konkretno objašnjenje sem ovoga što sam napisao... Elem, uskoro ću oglasiti Toyotu C-HR pa ću, zbog nove stranice na forumu i preglednosti, postaviti kompletnu ponudu iz oglasa i automobile koji su u dolasku i koji će uskoro biti u ponudi. Promenio juče u 10:45 član Zeljkamp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3638 Napisano pre 23 sati BJB Maxi Scooter Club, 1194 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to toga što izgleda baš staromodno spolja, u suštini isto kao model iz 2006.. Realno treba baš ljubitelj Volva da naleti. Kapa dole za stanje svih automobila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16348 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp Da li možeš da iskopaš neki Renault Kangoo 2, Fiat Doblo 1.6 Multijet ili Berlingo/Partner, Dačiju Dokker? Treba nam za u kuću kao putničko vozilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3392 Napisano pre 12 sati (promenjeno) ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, andrej. said: Mislim da je to toga što izgleda baš staromodno spolja, u suštini isto kao model iz 2006.. Realno treba baš ljubitelj Volva da naleti. Kapa dole za stanje svih automobila Hvala za pohvalu, moram priznati da prija. Sto se S80 tiče, veruj mi da uživo uopšte ne izgleda staromodno već moćno, enterijer takodje. Ovo je limuzina i dizajn je namenjen porodičnoj, da ne kažem starijoj, populaciji i ne treba da izgleda namunjeno kao, recimo, Honda Civic koja uskoro treba da dodje... 11 hours ago, Alekre said: @Zeljkamp Da li možeš da iskopaš neki Renault Kangoo 2, Fiat Doblo 1.6 Multijet ili Berlingo/Partner, Dačiju Dokker? Treba nam za u kuću kao putničko vozilo. Pojave se povremeno takva vozila ali kada u oglasima pogledam cene kod nas... Šanse su jako male da za pristojne novce kupimo nešto što vredi a da je potpuno ispravno i da se uklapa u neki normalan budžet. Mogu da pokušam, pozovi pa da popričamo. Otežavajuće okolnosti su te da je franak na rekordnom kursu i da nikada nije bio jači u odnosu na posrnuli evro. Recimo, pre par godina, 10.000€ je bilo oko 11.500 CHF a trenutno se za 10k evra dobija jedva 9.000 CHF. Dakle, samo na razlici u kursu se gubi 2.500 franaka, što je iznos za koji se ovde može kupiti neki manji gradski auto. Kada se na to dodaju troškovi carine koja je oko nove godine opet poskupela, kao i razne takse, pa da je AMSS uverenje od 6.10.2025. do polovine januara 2026. godine dva puta poskupelo... 0d 06.10. Je skočilo sa 200 na 250 a sada je 270 evra. Ne treba da se zaboravi i ekološka taksa (Bojović) koja se trenutno plaća 0,15 evro centi (oko 17,5 dinara) po kilogramu a u početku je bila oko 10 dinara... Za prosečan auto EKO je oko 230-250€ + 270€ AMSS, eto nas na 500€ a da nismo ni trepnuli. A, tu je i transport do Srbije i to što su po carinskom katalogu automobili iz CH skuplji u odnosu na druge EU države da ne računam... Cena transporta zavisi od dela Švajcarske u kojoj se nalazi auto jer nije isto ako se auto nalazi u Ženevi, Sionu, Luganu, Bernu, Baselu, Cirihu ili St. Galenu... Ako je auto, recimo, u Ženevi, transport kamionom do Beograda ne može da bude ispod 750-800€ (bar sa firmom sa kojim sarađujem) i eto nas na 1250-1300€ bez carine i poreza... Nemam običaj da pišem ovakve stvari da ne ispadnem da kukam ali bi kupci trebali da znaju da će automobili zbog svega navedenog ponovo da poskupe ili da još neko vreme neće gubiti na ceni. Recimo, ko je kupio auto pre 3-4 godine, on danas može da ga proda za iste ako ne i za veće pare... Promenio pre 10 sati član Zeljkamp Dodate informacije 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...