zorebre 177 Napisano Maj 8, 2018 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Inace,za pitanja sa pocetka teme,alternativa je da u jednom pravcu se koristi ruta preko CG na Skadar,ili preko MK - Ohrid - Elbasan. A jedan pravac preko Kosmeta,stvarno je super autoput Pristina - Milot,mozda su vec zavrsili sve do Tirane? Nema boljeg autoputa u regionu za voznju motorom,zasad. Krivine,nov asfalt,policija tolerantna,ne zaustavlja motore,super. Steta je ne proveriti. Dok se nisu setili da naplacuju putarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Maj 8, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, zorebre je napisao: Inace,za pitanja sa pocetka teme,alternativa je da u jednom pravcu se koristi ruta preko CG na Skadar,ili preko MK - Ohrid - Elbasan. A jedan pravac preko Kosmeta,stvarno je super autoput Pristina - Milot,mozda su vec zavrsili sve do Tirane? Nema boljeg autoputa u regionu za voznju motorom,zasad. Krivine,nov asfalt,policija tolerantna,ne zaustavlja motore,super. Steta je ne proveriti. Dok se nisu setili da naplacuju putarinu provericu ja to za 7 dana pa dati najnoviji update po tom pitanju ...... naravno ako ima net na brodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, posto prvi put bukiram trajekt interesuje me da li sam na pravom putu? Naime, posto nas ide trojica pokusavam da bukiram 3 odrasle osobe, 3 motora i trokrevetnu kabinu sa toaletom?Da li rezervacija sa slike znaci da cemo sva trojica biti u istoj kabini ili oni vrse neke nasumicne rasporede?Hvala unapredSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4771 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ste svi u jednoj kabini jer je jedna rezervacija i plaćanje u pitanju. Ja sam to radio sa desk topa pa je malo drugaciji interface...postoji nesto sa strane kao whole cabin...takodje proveri da li postoji opcija za 3 motora posto na nekim site-ovima dozvoljavaju samo 2 a na nekim 3 vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ste svi u jednoj kabini jer je jedna rezervacija i plaćanje u pitanju. Ja sam to radio sa desk topa pa je malo drugaciji interface...postoji nesto sa strane kao whole cabin...takodje proveri da li postoji opcija za 3 motora posto na nekim site-ovima dozvoljavaju samo 2 a na nekim 3 vozila.Doktore, sad platio i dobio neki booking receipt sa CRS booking reference number. Treba li negde da stampam ove karte ili je to dovoljno pri dolasku na brod?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4771 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moras da odstampas, kada dodjes u port, u zgradi su salteri kompanija i kod njih pokazes te odstampane karte i oni ti daju boarding pass. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Moras da odstampas, kada dodjes u port, u zgradi su salteri kompanija i kod njih pokazes te odstampane karte i oni ti daju boarding pass.Kontam da nije neka prevara .Sve tri rezervacije su mi na jednom papiru tako da je to onda ok.Hvala puno doktore, placam rucak kad budes kroz Zvornik Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Predstavicu se kao Doktor kad budem prolazio kroz Zvornik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan Predstavicu se kao Doktor kad budem prolazio kroz Zvornik Dogovoreno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima novoh iskustava sa linijom Drač - Bari? Supruga i ja putujemo krajem jula, trebalo bi da kupimo karte ovih dana, razmišljamo se da li da doplaćujemo kabinu ili je dovoljan avio seat. Prvobitno smo mislili da nam je ok seat (još uvek smo mladi ), ali je supruga na nekim stranim forumima pročitala da trajekt može biti nebezbedan u smislu krađe. Kakva su iskustva ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 29, 2024 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Gde se podizu karte za ukrcavanje? Vidim na maps da ima dosta nekih malih kioska pre rampe za ulazak u luku Drac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 26, 2024 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na kom sajtu je najbolje da rezervisem karte Drac Bari.Nasao sam nesto na Ventouris.Nadam se da je ok i da je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 26, 2024 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko bio ove godine znacio bi mi info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4771 Napisano Septembar 26, 2024 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Najlakše je da pogledaš termin koji ti odgovara, vidiš koja kompanija vozi i onda na sajtu te kompanije uradiš kupovinu karata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 26, 2024 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle direktno na sajt kompaanije.Nadam se da tu nema nekih prevara.Evo ispalo da mozemo ja i drugar za nedelju dana da podjemo i sada trazim najbolji nacin za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1696 Napisano Septembar 26, 2024 (promenjeno) Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, dl minak je napisao: Na kom sajtu je najbolje da rezervisem karte Drac Bari.Nasao sam nesto na Ventouris.Nadam se da je ok i da je sigurno. Mi smo putovali sa njima u maju i sve je bilo ok. Samo je malo zbunjujuce kupiti karte, u sustini jedan putnik uzima kabinu visekrevetnu, kartu za sebe i motor, a svi ostali koji ce sa njim u kabinu uzimaju samo kartu za sebe i motor. I onda dodjes na neku cifru od mislim 172 ili 192 evra za povratnu kartu po coveku. Pricam za trajekt Drac - Bari. Promenio Septembar 26, 2024 član Gile 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 26, 2024 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno.Ako mi jos nesto ne bude jasno probacu da vas kontaktiram u inbox. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1696 Napisano Septembar 26, 2024 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...