sreten75 397 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da presvucem malo sediste i da sasijem navlaku za rezervoar za zx12,obisao ceo Bg uzduz i popreko trazeci skaj ili kozu u odgovarajucoj nijansi zelene,ali uzalud.Dadoh pare u jednoj radnji da mi ofarbaju kozu,ali nije ispala dobra nijansa.Ima li neko neku pametnu ideju ili dali postoji u ovoj zemlji neko ko se time bavi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 21, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da presvucem malo sediste i da sasijem navlaku za rezervoar za zx12,obisao ceo Bg uzduz i popreko trazeci skaj ili kozu u odgovarajucoj nijansi zelene,ali uzalud.Dadoh pare u jednoj radnji da mi ofarbaju kozu,ali nije ispala dobra nijansa.Ima li neko neku pametnu ideju ili dali postoji u ovoj zemlji neko ko se time bavi ? Ljubisa iz sela Ljubic kod Ravnog gaja, to ti je na putu Kraljevo Kragujevac. Vrhunski tapacira sve moguce. Ovi iz 3T-Racing kod njega tapaciraju sedista za motore, ja sam za kuma tapacirao za F650 i kao fabricki. Zubarsku stolicu za ordinaciju, takodje sam tapacirao kod njega i mnogo je bolje, a i jeftinije nego kod onih koji se time bave profi. Mogu da nabavim broj ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da presvucem malo sediste i da sasijem navlaku za rezervoar za zx12,obisao ceo Bg uzduz i popreko trazeci skaj ili kozu u odgovarajucoj nijansi zelene,ali uzalud.Dadoh pare u jednoj radnji da mi ofarbaju kozu,ali nije ispala dobra nijansa.Ima li neko neku pametnu ideju ili dali postoji u ovoj zemlji neko ko se time bavi ? Ljubisa iz sela Ljubic kod Ravnog gaja, to ti je na putu Kraljevo Kragujevac. Vrhunski tapacira sve moguce. Ovi iz 3T-Racing kod njega tapaciraju sedista za motore, ja sam za kuma tapacirao za F650 i kao fabricki. Zubarsku stolicu za ordinaciju, takodje sam tapacirao kod njega i mnogo je bolje, a i jeftinije nego kod onih koji se time bave profi. Mogu da nabavim broj ako treba. Ja sam kod Ljubishe radio sedishta na 3-4 auta i chovek izuzetno radi. Potvrdjujem tvoje mishljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Burazeri,imam tapetara,ali materijal u odredjenoj nijansi zelene ne mogu da nabavim.Imam kljuc,ali nemam konzervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne preporucujem kozu!!!!! Pije vodu za razliku os skaja ili eko koze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano April 22, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljubisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nema nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...