raptors 53 Napisano April 21, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari!!! Vozim Cagivu 650, isti motor kao na SV-u...2 cilindra. Imam problem sa lancem, mnogo se brzo "tegli". Pokusao sam da oprugu amortizera jos zategnem, ne bi li bio cvrsci ali bez nekog velikog uspeha... kad budem kupovao nov lanac, da li postoji neka marka, tip namenjen bas za 2-cilindrase...ili da montiram kais.... ;D pomagajte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ‚Postoje pojačani lanci. Predpostavljam da šrafiš Sva iz niskih, pa to ima odraz na lanac. Bitan ti je korak i širina lanca, a kvalitet možeš da biraš, kod tebe je mislim 530, a može da se stavi i ZV50 koji je pojačan. Obavezno kupi lanac od poznatog proizvodjača kao što su Regina, DID, EK, RK, AFAM i prekontroliši stanje zupčanika. Može da se desi i da pretežeš lanac pa to prouzrokuje istezanje. Bolje je malo labaviji lanac nego pretegnut, u prvom slučaju se samo malo čuje što se može popraviti, a jednom vožen pretegnut lanac je mrtav kao ptica DODO: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 22, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Revolution-e na korisnim informacijama. Pazio sam da ne pretegnem lanac, jer sam pre par godina "platio" zbog toga...a obraticu paznju kad budem kupovao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...