DukeNixon 27 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Iz naslova se vidi šta kupujem Hornet 2007 i noviji, Fazer kao HornetMože i Honda od 500 ccm (cb FA ili X)Poželjan ABSHvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Februar 23, 2018 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Fazer i hornet ti imaju oko 100 konja i mogu se nazvati ozbiljnim spravama, dok ove hondice od 500 nemaju ni pola od toga i kao bicikle su, lagane, slabija vesanja, 2 cilindra nasuprot 4. Nisu ti ista klasa mopeda iako su po kubikazi tu negde. Ja glasam za fazer s oklopima, ali ako si pocetnik, uzmi nesto do 500 kubika i 2 cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Fazer i hornat ti imaju oko 100 konja i mogu se nazvati ozbiljnim spravama, dok ove hondice od 500 nemaju ni pola od toga i kao bicikle su, lagane, slabija vesanja, 2 cilindra nasuprot 4. Nisu ti ista klasa mopeda iako su po kubikazi tu negde. Ja glasam za fazer s oklopima, ali ako si pocetnik, uzmi nesto do 500 kubika i 2 cilindra.Sve je to jasno Milomir22-e. Hvala u svakom slučaju.Prodao sam svoje motore pa, na vreme, krećem u nabavku street fighter-a. Kao što sam i naveo, prioritet su Hornet i Fazer. Ukoliko iskrsne neka Honda od 500 ccm, da je u odlicnom stanju i to bih kupio. Razlog je sto sam probao i svidelo mi se. Hondin motor od 500 ccm nema dovoljno snage na otvotenom ali je po gradu i na kratkim relacijama odličan. 50-ak konja je više nego upotrebljivo. U ovu kategoriju spada i NC (mada je 700 ccm).Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju ostalog Fazer je i gabaritno veci od Horneta,sto pojedinim ljudima igra ulogu,uzmi i to u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju ostalog Fazer je i gabaritno veci od Horneta,sto pojedinim ljudima igra ulogu,uzmi i to u obzir.Milan78-e, Hornet je 10-ak cm niži i 10-ak kg lakši. Ostale dimenzije su tu negde (5-10 mm u korist Fazer-a, ali to je bez znacaja). A slazem se da Hornet, pod rukom, "izgleda" dosta manje u odnosu na Fazer-a.Problemi prilikom kupovine ova dva modela su različiti. Fazer-a ima puno i cene su vise nego prihvatljive. Problem je što su većina loši primerci koji su slomljeni, krpljeni i sl. Naći dobrog Fazer-a je stvarno zahtevan zadatak (da ne kazem posao). Hornet-a, s druge strane, gotovo i da nema. 3-4 na oglasima. A i ti što su oglašeni nude se po nerealnim cenama. Te je, u ovakvoj situaciji, mnogo panetnije kupiti novog Hornet-a. Ali, videćemo do sajma. Ako ne kupim polovan, na sajmu ću, verovatno, kupiti nov. Btw, i Kawasaki Z650 je lep motor i meni interesantan (nov, naravno).Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6617 Napisano Februar 23, 2018 Ne silazi, 6535 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan A GSR 600 ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze ima jedan Hornet 600 kod mene u gradu ,motor je extra , svajcarac ,decko ga doterao i registrovao ,pa ne znam da li je preso s njim 1500km , stoji mu bukvalno u sobi , prodaje ga ali ne znam cenu ,pokusacu da stupim s njim u kontakt pa da ti javljam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/9893752/honda-hornet-cb600f Ne znam jesi video ovo? Meni deluje ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/9893752/honda-hornet-cb600f Ne znam jesi video ovo? Meni deluje ok..Jesam. U favoritima je. Malo je jaca cena za to godiste i tu kilometražu ali je pošten motor, u svakom smislu.Hvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 23, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 064/2162435 decko se zove Milos, pozovi ga pa vidi sa njim ,poslace ti slike na viber. Ja sto znam o motoru je da je 2011god i da ima nepunih 10000km . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 064/2162435 decko se zove Milos, pozovi ga pa vidi sa njim ,poslace ti slike na viber. Ja sto znam o motoru je da je 2011god i da ima nepunih 10000km . Poslao sam poruku. Još nema odgovora. Hvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 23, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, DukeNixon said: Prodao sam svoje motore pa, na vreme, krećem u nabavku street fighter-a. Kao što sam i naveo, prioritet su Hornet i Fazer. Ukoliko iskrsne neka Honda od 500 ccm, da je u odlicnom stanju i to bih kupio. Razlog je sto sam probao i svidelo mi se. Hondin motor od 500 ccm nema dovoljno snage na otvotenom ali je po gradu i na kratkim relacijama odličan. 50-ak konja je više nego upotrebljivo. U ovu kategoriju spada i NC (mada je 700 ccm). Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ja nisam shvatio za koju namenu trazis motor? Ovo sto je nabrojano do sad je prilicno razlicitih kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 23, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam shvatio za koju namenu trazis motor? Ovo sto je nabrojano do sad je prilicno razlicitih kategorijaZa koju namenu?Pa da ga vozim Nema tu puno filozofiranja. Fazer je univerzalni motor (tačnije najbliži onome što se naziva univerzalni motor). Hornet je veoma sličan Fazer-u. Više gradski motor ali dosta kvalitetan. Ostale Honde su navedene kao opcija - ako se pojavi dobar primerak po dobroj ceni (retko ali ne i nemoguće).Uostalom, kakve veze ima namena. Potrazio sam pomoć od kolega sa foruma. Hoću da kupim jedan od motora koje sam naveo. A kako ću ga koristiti to je nebitno. Mogu da kupim Hondu cb500 i da sa njom krenem na put po Evropi. Ili da Fazer, nakon kupovine, koristim za odlazak do prodavnice. Namena motora je stvar vlasnika.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, DukeNixon said: Poslao sam poruku. Još nema odgovora. Hvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk Da li decko javio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 24, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da li decko javio ? Jeste. U kontaktu smo. Hvala Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Februar 24, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega prodaje svoju Hondu, Nc700s. Motor je u odlicnom stanju, vozi se svakodnevno, pa ako te zanima ti pogledaj. Oglasio ga je na polovnim automobilima, ako uspem attach-ovacu ti link ovde. Iz Zemuna je, crna boja, 2013 godiste.Sent from my SM-J730F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega prodaje svoju Hondu, Nc700s. Motor je u odlicnom stanju, vozi se svakodnevno, pa ako te zanima ti pogledaj. Oglasio ga je na polovnim automobilima, ako uspem attach-ovacu ti link ovde. Iz Zemuna je, crna boja, 2013 godiste.Sent from my SM-J730F using Tapatalkhttp://www.polovniautomobili.com/motori/11750844/honda-nc-700sHvala Stefane. Pozdrav.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Mart 19, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio CB500XAMože lock Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Mart 19, 2018 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio CB500XAMože lock Sent from my SM-N950F using TapatalkNek' je sa srecom! Sent from my SM-J730F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Mart 20, 2018 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepa kolor sema, za grad i neke krace destinacije, odlicno motorce koje trosi kao upaljac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Mart 20, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom! Sent from my SM-J730F using TapatalkHvala Stefane Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Mart 20, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepa kolor sema, za grad i neke krace destinacije, odlicno motorce koje trosi kao upaljac.To i jeste ideja. Grad i vikend izleti do 100-150 km.Za potrošnju ćemo videti, ali bi trebalo da bude do 4 litra (na 100 km).Dvoumio se između ove kombinacije boja i sivog. Al', potpuno neocekivano, ovaj izgled mi se mnogo više dopao kad sam motore video uzivo.PozdravSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...