Marphi 1138 Napisano Februar 20, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,imam da prodam juzno americke cincile,ako nekog interesuje,mogu da budu veoma zanimljivi kucni ljubimci...A ako nekog interesuje,prodajem i celu farmu cincila od nekih 160 zivotinja sa kavezima i svom opremom za uzgoj... Cena za kucnog ljubimca je 2000 dinara po komadu,uzrasta od 2 meseca do 1 godinu,a za celu farmu me kontaktirajte pa cemo se dogovoriti..To je dobar ,malo zahtevan i isplativ posao,ali posto sam krenuo da pakujem kofere i rezervisem kartu u jednom pravcu,prinudjen sam da rasprodam sve to... mozete me kontaktirati ovde ili na 064 21 43 091 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Februar 21, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je off, ali me nasmeja tvoja poslednja recenica Naravno ne znaci da je to razlog tvog odlaska, ali tako nekako mi se sklopilo u glavi... U svakom slucaju srecna prodaja i srecno ti bilo ma gde raspakovao kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 21, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kako nekima zvuci to sto sam napisao ,ali to je bukvalno situacija izmedju dve dobre stvari a moras da izaberes samo jednu...Krenuo sam taj posao sa cincilama,skockao sve,krenulo sve lepo,farma lepo uznapredovala,prodaja lepo krenula i onda dobijes posao u Nemackoj..Sta ostaviti od ta dva? Velika dilema ali sam ipak prelomio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...