Kalez650 6 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetima javicu vam se sa kacigom,nadam se da cu dobro izabrati a recite mi sta mislite o skidanju db killera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 25, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Hqhahah znaci obavezno skidanje,a mozes li da mi izadjes u susret i da pogledas akrapovic aspuhe za z650 imaju 2 razlicita,jedan je sa karbonskim vrhom,sad ja ne znam koji je bolji,prodavac mi je rekao da je taj sa karbonom skuplji,a koliko sam ja procitao i koliko se razumijem shvatio sam da je ovaj drugi (jeftiniji) bolji,pa ako moze mala pomoc nadam se da si shvatio sta sam napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan karbon, brze se hladi i lepse izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6005 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 25/02/2018 at 2:18, bocca_bastard je napisao: Mislim da mi db killer stoji u garazi u jednoj kutiji Imam i ja jedan viska za Arrow. Nov! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, gavrela said: karbon, brze se hladi i lepse izgleda Da,ali po performansama bih rekao da je ovaj drugi bolji,zato pitam a i zvuk mi se cini prikladniji za naked motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bocca_bastard said: Isti ti q samo izgled. Moje misljenje. Ne lozim se na karbon. Ni na trepavice na farovima takodje Pa i ja tako mislim,ni ja se ne palim na karbon,a i razlika od 200 eura mi je prevelika iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Kalez650 said: Pa i ja tako mislim,ni ja se ne palim na karbon,a i razlika od 200 eura mi je prevelika iskreno @Kalez650: Koju velicinu kacige nosis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan HJC IS17 se jako lepo pokazala na testu sigurnosti ima 5* a i lepo izgledda i u cenovnoj je rangu pa mozda da razmislis o tom modelu . A svakako ima veze motor i kaciga . I naravno samo -full face. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, SHOKLA said: @Kalez650: Koju velicinu kacige nosis? Iskren da budem,ne znam bas,kad probam znacu,ali valjda imam osrednju glavu,ne tako malu a ni preveliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, GCB said: HJC IS17 se jako lepo pokazala na testu sigurnosti ima 5* a i lepo izgledda i u cenovnoj je rangu pa mozda da razmislis o tom modelu . A svakako ima veze motor i kaciga . I naravno samo -full face. Hvala na savjetu,probat cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Kalez650 said: Iskren da budem,ne znam bas,kad probam znacu,ali valjda imam osrednju glavu,ne tako malu a ni preveliku Pa premeri obim preko cela i pogledaj koja ti velicina okvirno odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, SHOKLA said: Pa premeri obim preko cela i pogledaj koja ti velicina okvirno odgovara. Brate nisam kuci na brod sam,pa i nisam u nekoj mogucnosti to da odradim Zasto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Kalez650 said: Brate nisam kuci na brod sam,pa i nisam u nekoj mogucnosti to da odradim Zasto pitas? Iskoristi pertlu, ili komad kanapa, konca, neke trakice i ocitaj uz pomoc lenjira. Toga bi trebalo biti cak i na brodovima. Pitam, jer se prodaje jedna odlicna kaciga, NOVA za 200-tinak eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih potrazio turing kacigu sa naocarima , mnogo znace da ne moras da nosis dva vizira jer se uvece slabo vidi pa zna da zamara stalno menjanje i cinculiranje hoce li te uhvatiti mrak ili nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan menjanje tamnog vizira da ne dodje do zabune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, SHOKLA said: Iskoristi pertlu, ili komad kanapa, konca, neke trakice i ocitaj uz pomoc lenjira. Toga bi trebalo biti cak i na brodovima. Pitam, jer se prodaje jedna odlicna kaciga, NOVA za 200-tinak eura. Obim oko 55 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Kalez650 said: Obim oko 55 cm Znaci "S" velicina? 55 - 56cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, SHOKLA said: Znaci "S" velicina? 55 - 56cm Da i koja kaciga? Odgovara li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Kalez650 said: Da i koja kaciga? Odgovara li? Ne odgovara velicina. Ova je SHOEI XR u "XL" velicini. Ali, ako natrci nesto zanimljivo, javicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Februar 26, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Just now, SHOKLA said: Ne odgovara velicina. Ova je SHOEI XR u "XL" velicini. Ali, ako natrci nesto zanimljivo, javicu. Vazi,hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/26/2018 at 5:08 PM, Kalez650 said: Da,ali po performansama bih rekao da je ovaj drugi bolji,zato pitam a i zvuk mi se cini prikladniji za naked motor Nikakve razlike nema izmedju karbona i titanijuma sto se tice performansi i zvuka. Rukav je isti na oba auspuha tkao da je zvuk identican, konjaza takodje, a razlika u tezini je minimalna ili je nema. Najveca razlika je u hladjenju, izgledu i naravno ceni. I da, titanijum ce da traje duze nego karbon, ali tesko da ces imati motor toliko dugo da primetis to Generalno, ako je 200e jeftiniji onda je all around opcija titanijum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 2, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan uh bas sam sad izguglao i pogledao dobro o cemu se radi. za z650 imas dve kompletne linije, obe su titanijumske 1. (skuplji) ti ima karbonski zavrsetak, daje +2.9kw i laksi je -2.6 kg u odnosu na fabricki. 2. je full titanijumski +3.1kw i laksi je -4kg u odnosu na fabricki. E sad ovo se kosi sa onim sto sam napisao u prethodnom postu, i ispade da si u pravu, ali nisi napomenuo da 2. auspuh nije road legal. A mozda ti i nije receno, dakle 2. auspuh nema EC/ECE sertifikat, to jest nije legalan u Evropskoj Uniji. I zbog toga je razlika performansama. Kapiram da u Srbiji ti niko nece praviti problem, ali zato ako odes preko moze da te boli glava. Evo ti slicice kako oba izgledaju u slucaju da nisi video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 993 7 Napisano Mart 2, 2018 U prolazu, 66 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaš sport turing kacige,najbolje sa naočarima,nemoj da gledaš racing kacige jer i motor koji voziš igra ulogu koju kacigu uzeti zbog položaja glave na motoru, otpora vetra itd. Znači mt, shark serije s700-900, scorpion exo 510,1200Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Mart 3, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, gavrela said: uh bas sam sad izguglao i pogledao dobro o cemu se radi. za z650 imas dve kompletne linije, obe su titanijumske 1. (skuplji) ti ima karbonski zavrsetak, daje +2.9kw i laksi je -2.6 kg u odnosu na fabricki. 2. je full titanijumski +3.1kw i laksi je -4kg u odnosu na fabricki. E sad ovo se kosi sa onim sto sam napisao u prethodnom postu, i ispade da si u pravu, ali nisi napomenuo da 2. auspuh nije road legal. A mozda ti i nije receno, dakle 2. auspuh nema EC/ECE sertifikat, to jest nije legalan u Evropskoj Uniji. I zbog toga je razlika performansama. Kapiram da u Srbiji ti niko nece praviti problem, ali zato ako odes preko moze da te boli glava. Evo ti slicice kako oba izgledaju u slucaju da nisi video: Reveal hidden contents Da da procitao sam to,ali znas kako zivim u Crnoj Gori i nesto ne planiram da idem van zemlje,tako da me to i ne zanima previse,a vece performanse daje,to mi je bitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalez650 6 Napisano Mart 3, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Milan 993 said: Gledaš sport turing kacige,najbolje sa naočarima,nemoj da gledaš racing kacige jer i motor koji voziš igra ulogu koju kacigu uzeti zbog položaja glave na motoru, otpora vetra itd. Znači mt, shark serije s700-900, scorpion exo 510,1200 Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala na savjetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...