orlovi 594 Napisano Februar 16, 2018 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam poziv na zimsku zurku MK.Tuzla.Nisam nikada bio tamo pa da pitam.Da li je neko bio i kakva je situacija ? Hvala unapred na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 16, 2018 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik isao tamo nekoliko puta, kaze da je uvek bilo do jaja, jedan od najboljih moto susreta u bivsoj Jugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za zimsku žurku ne znam..Moto susret je vrhunski možda i najbolji, a mjesto održavanja i definitivno najbolje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Februar 16, 2018 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako te neko od clanova kluba zvao,znaci imas i neku garanciju valjda.... Sa bajkerima ne bi trebao da imas problema..,e sad ako naletis na nekog ekstrema,sto je malo vjerovatno,onda si baksuz,al bas!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas naletis na nekog extrema, nadaj se da mu je manji od tvog, pa ga izazovi na crtu sa svojom "hiljadarkom", bilo CBR-kom, bilo Varaderom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nisam politički korektan i gdje mislim da se ne bih osjećao prijatno to i kažem..Ipak, u Tuzli nikad nisam čuo da se desilo ništa slično, i osjećam se sasvim komforno..Domaćini su vrh, ove godine drug jedan sa kapije im je počeo vikati da je dao 50 km popu da zvoni svakih pola sata (preko puta jezera gdje se održava susret se nalazi crkva), naravno komedija je nastala ...A inače u cijeloj Federaciji Tuzla ti je najcivilizovaniji grad, to ti garantujem... Bilo je još kolega odavde na susretu, mogu ti potvrditi to... @draki @K_A_W_A njih sam vidio npr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Februar 16, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa @SlobodanR1, a i cevapi su im dobri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Februar 16, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Cesto odem motorom tamo preko leta. Cisto da obidjem svoj bivsi kraj. Nikad nikakav problem. Motor sam uvek parkirao kod zgrada gde sam nekad ziveo i gde je sada 100% muslimansko stanovnistvo. Niko mi nikad nije dirao motor niti zagledao. Sve u svemu u gradu gobra klopa, zanimljiv stari grad, lepa slana jezera. Izgradilo se dosta od pre rata. Jedina razlika izmedju tad i sad je sto je sad grad dosta prljaviji. Evo jedna panorama slanih jezera i okoline. Slika je malo veca pa sacekaj da ucita (rezolucija malo veca od 15000 sa 4000 pixela) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 16, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja u Tuzli letos, odlican moto susret, nikakvih problema nema. Bilo je bas dosta likova iz Srbije. Evo par fotki sa pocetka, dok su polako dolazili gosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano Februar 16, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja letos na skupu (skoro tri dana), super provod i organizacija. Šetao po gradu i zalazio po kafićima i kafanama sa prslukom i oznakama 63. Padobranske Brigade. Ljudi se raspitivali jel ta jedinica još uvek postoji, neki častili pivom, nijedan loš doživljaj. Kolege iz moto kluba Gornja Tuzla komentarišu kako je dobro što nismo bili dobri strelci tokom rata, jer da jesmo ne bi sada pili pivo zajedno. I sledeće godine obavezno ponovo idem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Februar 17, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, ne zna se sta je bolje dal susret dal zurka Clanovi MK Tuzla su vise nego dobri domacini i svojski se potrude da naprave veliku stvar Nazalost ove godine necu moci ici na zurku ali zato susret ne bih propustio ni za sta na svijetu P.S. Bog je rekao da je grijeh ko ode u Tuzlu a ne ode u Limenku na cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče žurke,nisam bio,ali skup ne propuštam.Dobri domaćini,dobra lokacija.....i ćevapi što kaže Draki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Kada je uobicajeno skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prva polovina septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, SlobodanR1 je napisao: Prva polovina septembra hvala ali ne valja mi daj ideju neki za drugu polovinu augusta. Herceg Novi je vec rezervisen, ....drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Februar 18, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi padne na pamet šta javim Ja to u letu, kad vidim da iskoči nešto zanimljivo sjednem na bajk i dođem ..ti si malo dalje pa moraš da planiraš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vortex4borg je napisao: hvala ali ne valja mi daj ideju neki za drugu polovinu augusta. Herceg Novi je vec rezervisen, ....drugo? Tacna informacija je da se Moto skup u Tuzli odrzava svake godine u isto vrijeme, a to je drugi vikend u Septembru mjesecu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Utjerivac je napisao: Tacna informacija je da se Moto skup u Tuzli odrzava svake godine u isto vrijeme, a to je drugi vikend u Septembru mjesecu. Hvala ali to mi nikako ne odgovara ove godine. Sledece .... ko zna ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SlobodanR1 je napisao: Ako mi padne na pamet šta javim Ja to u letu, kad vidim da iskoči nešto zanimljivo sjednem na bajk i dođem ..ti si malo dalje pa moraš da planiraš Moj generalni plan je da sam u drugoj polovini Augusta u juznu Srbiju. Okolina Uzice, Ivanjica, Mokra Gora pa nadole prema HN preko BiH (Visegrad, Foca, Bileca i Trebinje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...