Jump to content

Moto Zajednica

I ja da se pohvalim - Modeka is here ;)

Recommended Posts

• Enduraš, 6363 postova
  • Motocikl: CRF300L

Danas resio da odem do Kg-a da pazarim jaknu. Svratio sam do Rajka, pogledao sta ima, veoma slab izbor enduro jakni i sve mali brojevi. Ima par Scott jakni (jedna od njih kao sto prodaje Dzony sa foruma, cak je i cena ista) i jedna Held koja mi se svidela, ali je S velicina, mani mala. Razocaram se u izbor enduro opreme kod Rajka i zaputim se u 3T Racing da pogledam Modeka jakne. Kad tamo izbor enduro jakni povelik, ali je problem sto su i same jakne meni povelike, najmanji broj XL. Cene se krecu od 12000 pa do 16500. Probao sve sto su imali, ne vredi, svaka mi je velika. Taman krenuo da izadjem, pozove me ono devojce sto radi tamo, izvuce jednu jaknu iz nekog skrivenog ugla i kaze probaj ovu. Probam - taman mi. Cena ? Jakna je na snizenju, proslogodisnji model, no pogledajte i sami. Pitam pa sto mi odmah ne pokaza, kaze izgleda je neko sklonio zbog snizenja :) Hvala joj ;D

404.jpg

kesiram 9600, izadjem zadovoljan, osmeh na licu sve govori :)

hMAyv_dsc02088800x600tc9.jpg

XGf1b_dsc02103800x600ha8.jpg

Jakna ima termo postavu koja se skida,  protektore na laktovima, ramenima i ledjima, Reissa membranu, 4 spoljna dzepa, 1 unutrasnji i 2 na ledjima koji sluze za ventilaciju. Od Kg-a do kuce vozio u majici i jakni bez postave sa otvorenom ventilacijom i taman mi je bilo prijatno, vetar je ne probija. Bas sam, bas zadovoljan trgovinom :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6363 postova

utisci iz voznje odlicni, pored toga sto je ne probija vetar mnogo mi se svidja sto ima visok okovratnik, pa stiti vrat, sto nije bio slucaj sa predhodnim jaknama koje sam nosio.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pa dobro, a protektori, ledjni, rameni, na laktovima? Otvori za ventilaciju, kaisevi za podesavanje sirine, postava, dzepovi unutra-napolju...? Moramo li klestima da vadimo opis? :)

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Bas,bash lep komad moto odece...i koristan!  ;)

Svidja mi se ali bi bilo dobro da okachish koji je to model od Modeke,da svi znamo!

• Enduraš, 6363 postova

Nemam pojma koji je model, na njoj nigde ne pise, a ni na deklaraciji. Gledao malo na netu, nisam naisao na takav model, mora da je iz Novog Pazara ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja