jasminko VIR 1498 Napisano Februar 16, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Auto je za bratanicu moje supruge. Položila pre mesec-dva, skupila neki dinar i sad traži autić. Ispadoše mi oči tražeći po polovnim automobilima, a tek da se počne obilaziti probrano trebalo bi uzeti godišnji odmor. Stoga bi vas zamolio, ako ima neko da ponudi neki pouzdan auto za devojku da bude sigurna da neće svaki čas kod majstora ili da zove mene u pomoć da je šlepam neka ponudi ili preporuči. Vrednost od 1000 do 1300 eura. Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima burazer matiza ako je zanima tako nesto, mogu slike da postavim, on to odrzava bas bas dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 16, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku i još poneki podatak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 16, 2018 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ispod Punišin C2 lep, pouzdan, održavan, povoljan, ženski, osveštan... Verujem da može neki dogovor oko plaćanja za resto preko 1300... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 16, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma sa mnom je lako, mene si ubedio sa tri reči ! Ajde sad neko "spretan u ubeđivanju" da ubedi Punišu da se cenovno približi, pa da taj resto padne na minimalac . Oni ( ona , mama i tata) su skrpili 1000 i računaju da će neko od familije da donira po 100 -200 pa da nakupi čak i tih 1300. Sve preko im je, na žalost,nedostižno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2001. God 0.8, veliki servis uradjen pre 13 000km, presao 230 000, dobar motor, zakacena malo vozaceva vrata, imaju liniju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 16, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Prodata u medjuvremenu... Opel Corsa 1.0, 2001 valjda, 3je vrata, klima. Veliki i mali servis, lanac, dihtunzi, hladnjak, homokineticki zglobovi, dva seta tockova, sve sto sam nasao da nije ok sam zamenio i sredio, odrzavanje isto kao i moji motori. Ovo su slike kad sam ga ja kupio, od tad je jos par stvari sredjeno vizuelno. Kod mene je 6 meseci, sluzi za do vrtica i do posla posto je prehladno za bicikl. Par puta do vikendice dok je nisam prodao i jednom do hrvatskog primorija . Istice registracija za mesec ili dva. Gradski auto tako da ostecenja na branicima i sl ne racunam u nedostatke Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 17, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje tražimo. Matiz u Nišu, daleko za gledanje, Korsi sam doneo sreću. Kako ju je Mind meni ponudio, tako ju je posle 10 minuta i prodao . Šta ću kad sam taličan . Tako da , ako hoćete da prodate neki auto, samo ponudite ovde meni i odmah će sreća da vas strefi . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Februar 17, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ponudim cerkin pezo 206 1.4hdi 2002god za 1400e ima nekih mana ali se vozi svaki dan moze da se vidi u Medakovicu 0652232382 Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Mart 5, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan UP, ap ili već kako se kaže..... ? U svakom slučaju i dalje tražimo za dve devojke što bolji i lepši auto za samo 1300 evrova. Može i jeftinije, ovo je neki maximum maximuma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 742 Napisano Mart 6, 2018 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 16/02/2018 at 16:05, Biker Q je napisao: 2001. God 0.8, veliki servis uradjen pre 13 000km, presao 230 000, dobar motor, zakacena malo vozaceva vrata, imaju liniju. Izbinjavam se Jasminku za off,kolega koja je cena za matiz-moze i u pp i gde si u Nisu,ja ovako nesto gledam za caleta.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Mart 30, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uletela baba sa još malo deviza pa bi sada moglo i nešto malo skuplje. Do 1700 Eura . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1785 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Eto puntića.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4493 Napisano Mart 31, 2018 Svrati cesto, 3596 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao Punto 2009 bez opreme ali sa izuzetno malom kilometrazom, 1900 E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2441 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Aj' kad smo kod punta, izvinjavam se ako je off ... Koliko realno vredi punto classic, tačnije zastava 10, 2008. sa svom opremom, prešla ispod 60K ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Mart 31, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda negde do 1700 eura . Taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2441 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Teško je biti realan kad treba proceniti svoje, pa reko' da pitam ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Punto je zahvalno vozilo, misljenja su razna ali moje iskustvo pozitivno. Jeste mi crkavao izlaz iz kompa za jednu bobinu i bobina kasnije i servo i jos neke sitnice ali me za tri i nesto godine nigde nije ostavio. Rade samo dva cilindra kad crkne jedna bobina ili komp ali ide, ne staje, mozes i 500km do kuce da predjes i nema posledica. Taj 1.2 8v bi voleo da imam ponovo. Inace zeleni matiz je prodat za rekordnih 40 min u oglasima i to preprodavcu. U 21 postavljen oglas u 21,40 je bio prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 31, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tast je prodao punta 2010 god,sa fabrickim plinom,pre tacno godinu dana za 2500e,prvi i jedini vlasnik 110.000km svi servisi u ovlascenom sa svakim mogucim racunom i papiricem od prvog dana kupovine. I to mislim da je imao ludu srecu da ga proda za mesec dana i za te pare. Plus u celoj prici je bio sto je kupac poznavao auto od prvog dana,pa nije imao sta da razmislja. A rekord u brzini prodaje mislim da je moj. Pre punta tast imao opel astru,oglasim je uvece u 20:15,u 20:17h zove covek iz Sombora i kaze kupljeno,sacekaj me do ujutru. I stvarno dodje ujutru u 9h ostavi pare i otera je. Nikad nista brze nisam prodao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2441 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam jer se u zadnje vreme nešto premišljam. Promenio bih malo, pa gledam koliko mogu realno da ga cenim u zameni... Inače moj nije video ovlašćeni servis otkad je izišo iz garancije, a za ovih 10 god. koliko se družimo osim redovnih servisa zamenjen je lonac, koji fabrički otpada nakon tri zime ili 30K , i prošle godine diskovi i pločice. Još je u njemu fabrički akumulator... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano April 2, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam danas kod majstor Zarica u medaku prodaje svoj ford ka iz 2002god sa koznim sedistima 1500e ako je interesantno nekome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...