Rale-Ča 526 Napisano Februar 13, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potreban mi je neko ko radi na benzinskoj pumpi ili prodavnici auto delova, akumulatora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Februar 13, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi mi gotovinskih racuna od evro dizela ili racuni za auto delove ili nesto tome slicno sa cim mogu da pravdam troskove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Februar 14, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Odes na bilo koju pumpu kupis im kolu i dobijes racune za 10000-20000din.E sad ako ti treba veca cifra na racunu i cast je veca. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Februar 15, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da nadjes racune u Čačku ni za mnogo vecu čast od kole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 25, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Rale. U Čačku ako nemaš nekoga na pumpi, nema šanse da dobiješ račune, mislim da ti se sačuva račun. Čak i kad imaš, tj poznaješ radnika, neće tj ne sme da čuva račune od pre, recimo dve godine skoro... Rale, meni isto nije dovoljno, ali svakog od drugova koji sipaju dizel, molim da mi sačuvaju, ne vredi... A troškova nikad dosta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...