velvetwolf 465 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Potreban motor za mazdu 3, 1.6d. 06 do 12 godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 11, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, mozes li da mi kazes, moze i na PP, sta se desilo sa originalnim motorom? Kupio sam cerki i zetu isti model sa istim motorom pa si me malo strecnuo zasto dobrom autu treba nov motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemas razloga za brigu, to je odlican auto kao i motor, ali moj sin je provereni unistivac motora. Pocetkom januara vracao se iz Slovenije i auto je poceo da gubi snagu (DP filter i turbina verovatno). Moglo je da se vozi lagano ali je poceo da rasipa ulje. Dolivao je ali mozda nedovoljno. Auto nije zaribao i posle ciscenja filtera i remonta turbine curi ulje na cetvrtom cilindru. Majstor mu je rekao da ce popravka biti skuplja nego da menja motor!! Ni sam ne znam sta je najbolje uciniti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da se prije promjene motora konsultujete sa još nekim majstorom? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Februar 12, 2018 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor ti je kao pezo, citroen, ford. Tako ces lakse da ga. Adjes nego da trazis bas za mazdu. Trebalo bi da sam motor bez agregat bude 100% isti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...