cunami 62 Napisano Februar 9, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi slavina rezervoara za gorivo od Suzukija GSXF 600 2000 God. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Stavi elektro ventil za benzin i resio si problem za vek-vekova. Savet iz licnog iskustva, posle ko zna koliko pokusaja sredjivanja slavine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Kad je reč o slavinama, da i ja pitam. Na Marauderu nemam merač goriva na instr.tabli, pa mi sada znači što imam mogućnost da prebacim na rezervu. Ali me opet zeza slavina. Kako ide sa tim ventilom? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Februar 10, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moje iskustvo sa slavinom. Da ne prepričavam, pročitaj na ovoj stranici gde sam opisao svoje iskustvo. Dakle, nemoj da je menjaš, nađi dobrog majtrora, rasturite je u delove i probaj da je na taj način osposobiš da normalno funkcioniše. Nije ništa komplikovano. Set za reparaciju je 30 evrića. Meni je problem pravila gumica koja košta 10 din i nema je u setu za reparaciju. Ako to ne uspe, onda vidi drugu opciju. Mislim da je ista slavina na mom motoru kao i kod tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...