Rober 25 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Posto radim preradu jawe u nesto sto bi trebalo da bude low-cost varijanta copera, ocajnicki mi trebaju sledeci delovi: blatobrani (oba), rezervoar i prednja viljuska.Trebaju jos neke sitnice ali ovo je hitno. Marka nije bitna samo da mogu da se napasuju.Bitno je samo da imaju sto ovalniji, oblik.Tu vazi deviza "sto starije to bolje".Mislim na godiste.Viljuska bi trebalo da bude up-to-date zbog ugradnje.Znaci, motor je `84, pa sta god pase.Kazu da moze od mz-a sa diskom, pa eto moze i to. Blatobrane i rezervoar kao i mnoge delove od te jawe imam i ja, ali mi se oblik ne svidja pa moze i neka zamena, prodaja sta god, a viljuska mi je kriva pa mi zato treba druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 21, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan u principu koju god viljuskiu da nabavis uz malo prerade ces moci da je namontiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov rezervoar od Harleja 11 litara sa slavinicom i jos gomilu delova za kastomizaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu brale pa sto me mucis sa tim rezervoarom, nemam ja para za to planinarenje :( Al bih ga napasovao,samo da se zna, vrlo rado.Cisto da bar znam koliko ga cenis?A sto se tice ostalih delova, ako te ne mrzi, daj neki spisak, nesto, neku cenu, pa da vidimo sta bi mozda bilo zgodno.Posebno me zanimaju komande(rucke) i blatobrani.cenim da prevazilaze moje trenutne finansijske moci, ali eto bar pitam.Mozda bude moj srecan dan ;D ;D ;D pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na nekom otpadu, mozda naletis na nesto sto bi te interesovalo. Pretrazi malo po forumu, mislim da se covek zove Gedza (otpad se nalazi u blizini BG-a ne znam tacno gde) i da ima dosta delova. Okreni malo i prodavnice (servise) kineskih choppera, nikad se ne zna sta sve imaju od rezervnih delova (nekad imaju rasklopljene motore pa ti mozda prodaju rezervoar, blatobrane...), a cene bi trebale da su pristupacne. I naravno tu je www.louis.de gde mozes naci rucke, migavce, stop svetla, farove i slicno... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je 100 jura.Ima tu jos zadnji tocak od Harleja sa gumom balonkom,pa volan drag bar precnika 25mm.sa ruckama,pozicije i.t.d.Samo polako uzivaj u preradi,kada zavrsis postane dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mislim da Brka sa foruma ima plasticne rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Momci, jel moguce da bas niko nema neku viljusku za moju jawu? Dajte, bre, moja je kriva, a sve mi stoji dok nju ne smontiram.standardna viljuska za jawu, ili neka kompatibilna sa sto manje budzenja.Ajd pliz... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja jednog lika ali neznam koliko trazi da ga nazovem sutra pa ti javljam?Mislim da ima viljusku od twina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam ja jednog koji ima od mz-a sa tockom,diskom i kljestima a cena 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja jednog lika ali neznam koliko trazi da ga nazovem sutra pa ti javljam?Mislim da ima viljusku od twina! Ajd` ziv mi ti pitaj pa javi.Nego, jedno glupo pitanje:jer u kompletu disk i kandza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju viljusku od Iz-a 350ccm. Mislim da odgovara Jawi. Samo sam uzeo opruge iz viljuske ali ti ih vec imas u toj iskrivljenoj. Proveri dal ti odgovara ta varijanta pa se javi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju viljusku od Iz-a 350ccm. Mislim da odgovara Jawi. Samo sam uzeo opruge iz viljuske ali ti ih vec imas u toj iskrivljenoj. Proveri dal ti odgovara ta varijanta pa se javi. Pozdrav. Hvala na predlogu drugar.Provera je u toku (ovde na forumu), pa cim neko ko zna znanje javi dal moze, uzimam.Ostala je jos samo jedna sitnica:koliko ti cenis druze to zadovoljstvo?Imas li jos sta od delova?Marka nebitna.Sto stariji to bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam Jawu CZ 350 kupio sam vec drugi motor tako da ovaj prodajem.Prodajem je za 100e javi ako si zainteresovan.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo ti je bas povoljno a i CZ je za preradu babaroga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan evo ako ti nesto znaci. kod mene na tvinki su vile i tocak od transalpa, rezervoar od CZ, zadnji blatobran od MZ televizora i korman je od neke bicikle. ako ti treba neki savet tu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...