miinja 1568 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kupljena pre nedelju dana ali ne odgovara veličina , ovo je M a meni treba L PLAĆENA 6990 PRODAJE SE ZA 6000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto je ne zamenis u radnji ? P.s. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Na netu, na fb-u je nova 5990. Ne u Militery shopu, vec u onoj drugoj online prodavnici. Ako je za kolege, napravi takvu i cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio u Militery shopu toliko sam je platio i neće da je prime nazad eto neka ide za 5000 sam sam kriv 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nemaju onu obavezu da u roku od 14 dana mozes da vratis bez ikakvog objasnjenja zasto vracas? Koliko si visok/tezak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Имају. Само по закону. Мени у Мото Ленду нису хтели да врате новац за Капину кацигу. А да се нешто тужиш. Изгубићеш живце и бићеш у минусу. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A onaj obucman za zastitu potrosaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Februar 9, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan prodata jakna umeo sam ja i mnogo više da izgubim zbog svoje pamet 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sada mogu da objavim, kada je jakna već prodata: Nove za 5990 din u Urbab Dart Army Shop Zemun na fb. Ne poskupljuju jakne u toku zimskog perioda kao u Military shopu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 9, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo preko fcb mil shop . nije mi odgovarala zamenio i broj i boju. Ali to je bilo pre 2 meseca. Bili jako ljubazni i zamenili mozda sad promenili to ko zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...