Zuba87 6721 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Истина, али то ће пре бити до господина Симића (тамо где пише потпис службеног лица, ја сам одлучио да се потписао Симић и нећете ме убедити у супротно ), да није добро укуцао, јер се све остало поклапа, пре него да је превара у питању. П. С. Свака част за око соколово! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja ne verujem da je u pitanju neka zlonamerna greska, ali svakako može biti izvor problema kad se ovako jasno vide oznake. Ne znam šta je pametno u ovom slučaju i kolika je komplikacija to ispraviti. Svakako nema veze sa svećicama niti kako ih izvaditi mada ova tema to odavno već nema Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan na tablicama jel nisam poslao sliku poslacu sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan mozda se tako pise q nzm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Februar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti tablica sa ovakvom petokrakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan sad me zvao majstor kaze pukla je svecica i loza se da se tako izrazim sjebeala ...sta tu treba da se uradi koliko ce me to kostati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 8, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu ds verujem da je talica ovakva iz 2007 godine. Meni se cini da ti nas lozis. Daj sliku te tablice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како сад то? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, *zeka* je napisao: Ja ne mogu ds verujem da je talica ovakva iz 2007 godine. Meni se cini da ti nas lozis. Daj sliku te tablice. druze ne bih lozio sve ove ljude ako mislis tako zaobidji me ima onih koji hoce da pomognu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sad mi je javio koliko ce me to kostati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 8, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja sta tebe da zaobilazim. Tablica iz 2007 godine ne moze na sebi da ima petokraku. Ali i bolim me za tvoju tablicu uostalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, *zeka* je napisao: Nemam ja sta tebe da zaobilazim. Tablica iz 2007 godine ne moze na sebi da ima petokraku. Ali i bolim me za tvoju tablicu uostalom. lepo je to sto tako kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 8, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, motobike12 said: sad me zvao majstor kaze pukla je svecica i loza se da se tako izrazim sjebeala ...sta tu treba da se uradi koliko ce me to kostati Mene je to na autu koštalo 2800 din. ovde u Novom Sadu. Ko ima alat celih 5 min. posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mradomir je napisao: Mene je to na autu koštalo 2800 din. ovde u Novom Sadu. Ko ima alat celih 5 min. posla. nadam se da ce i mene tako kostati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 8, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar sa klipom i karikama sa taj skuter je ispod 2000din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan joj daj boze da bude tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 8, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/cilindar-sa-klipom-gy6-14734341-oglas.htm?filter_id=174995707 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan samo to mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja da stavim naprimer kit na 80cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 8, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozes, ali ako je zamena svecice predstavljala problem prepusti to nekom strucnijem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Mozes, ali ako je zamena svecice predstavljala problem prepusti to nekom strucnijem... kod majstora mi je skuter . kako da ja stavim svecicu kad je loza pojedena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 8, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napisacu jos ovo u nadi da ces razumeti, nov cilindar ti je jeftinije i kvalitetnije resenje od reparacije navoja. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobike12 6 Napisano Februar 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: loznica Motocikl: peva via 50 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 8, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, N.F.S. said: Napisacu jos ovo u nadi da ces razumeti, nov cilindar ti je jeftinije i kvalitetnije resenje od reparacije navoja. Pozdrav Nenad. Nov cilindar mu neće rešiti problem navoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...