sale-kum 349 Napisano Mart 1, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan He,he. Daj bože. Ja poručio vizir prošlog februara, bilo da kraja marta, pa kraja aprila, pa juna, pa ne brinite javićemo kad stigne. Još uvek čekam. Naravno, vizir sam letos nabavio iz Italije. Nisam izdržao, izvini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 1, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo za vizir…ja svakako trazim i negde napolju… Ono sto nikako ne uspevam da resim su teflonska creva za kocenje. Znam da ih proizvodi Hel i pisao sam njima-kazu da ih nemaju u katalogu i traze da skinem moja i da im posaljem pa ce iskopirati. Pisao sam Motomanii jer su oni zastupnici-ista stvar…da skinem postojeca i posaljem ili pak da posaljem precizne dimenzije. Da li na netu negde postoji specifikacija tih kocionih creva sa sve onim lulama ili kako se vec zovu pa da po tome naprave set za moj motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 1, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne izgleda seksi ali na moju visinu od 180 skoro da nema vetra a i ruke su lepo zasticene. Dosta NC-a se voze sa produzetkom za vizir sto mu visinski dodje isto, nikako bolje. Cak sam imao ideju da ga oblikujem u stilu ADV kod Ivana ali mislim da bih pokvario aerodinamiku. Za one koji ne vole vetar kao ja, vredi svaku paru.Jel imas neku sliku kako to izgleda? Ja sam 183 i definitivno mi treba ili dodatak ili visi vizir.Na Aliju su jeftini ali ne znam koliko se ceka, znam da su kolege sa Nc koristile i da su dobri.Meni licno se ovaj Puigov svidja kako stoji.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan VIZIR KD1109ST-D1109ST HONDA INTeGRA 750 2014-15 | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Boja vizira: providan Visina: 72 cm Širina: 69 cm Ovako izgleda...porucio sam u Skoplju, Sky moto-stize za 10dana a cena je 99e Promenio Mart 3, 2022 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Mart 3, 2022 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2022 at 3:13 PM, mimahitna said: Videcemo za vizir…ja svakako trazim i negde napolju… Ono sto nikako ne uspevam da resim su teflonska creva za kocenje. Znam da ih proizvodi Hel i pisao sam njima-kazu da ih nemaju u katalogu i traze da skinem moja i da im posaljem pa ce iskopirati. Pisao sam Motomanii jer su oni zastupnici-ista stvar…da skinem postojeca i posaljem ili pak da posaljem precizne dimenzije. Da li na netu negde postoji specifikacija tih kocionih creva sa sve onim lulama ili kako se vec zovu pa da po tome naprave set za moj motor ? probaj kod ovih. najbolji online shop. tacni kao sat Brake Line Kits WWW.CARPIMOTO.COM Promenio Mart 3, 2022 član pinokio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 3, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, pinokio said: probaj kod ovih. najbolji online shop. tacni kao sat Brake Line Kits WWW.CARPIMOTO.COM Hvala veliko. Jel ovo komplet kocionih creva ? To su pancirna/teflonska creva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 4, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sveža slika. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, mimahitna said: Hvala veliko. Jel ovo komplet kocionih creva ? To su pancirna/teflonska creva ? U kitu je sve sto ti treba screva, gumice, banjo, podloske. Imas 4 kombinacije creva i aramtura, celik, alu i teflon, celik, carbon. pa onda sve tu u raznim bojama Iskreno, sta god da uzmes bices zadovoljan. Ja sam stavio 2 katagoriju, all black. Kupovao sam 4 ili 5 puta kod njih, tacni su u minut. Najbolje ocene a kupujem stalno nesto sirom sveta. Ovi su na prvom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo komplet creva Type 2jer mi se slaze sa bojama motora...porucio ali mine stize potvrdni mail sa podacima koliko kosta postarina jer su na sajtucene bez postarine. Stoji da ce mi se javiti operater da mi da taj podatak pa ako mi ukupna cena odgovara, da onda platim karticom-proslo je vise od 12h i niko se ne javlja. Da li tu postoji jos nesto sto sam ja prevideo...koliko je obicno postarina, za koliko stize porudzbina... Hvala veliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Mart 5, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo komplet creva Type 2jer mi se slaze sa bojama motora...porucio ali mine stize potvrdni mail sa podacima koliko kosta postarina jer su na sajtucene bez postarine. Stoji da ce mi se javiti operater da mi da taj podatak pa ako mi ukupna cena odgovara, da onda platim karticom-proslo je vise od 12h i niko se ne javlja. Da li tu postoji jos nesto sto sam ja prevideo...koliko je obicno postarina, za koliko stize porudzbina... Hvala velikoRačunaj na cenu sa poštarinom još oko 33% za carinu i pdv.A ako šalju dhl-om + još njihove špediterske usluge a to može da bude još 30e i više.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 5, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan To sa Dhl zaobilaziti u sirokom luku.Ja sam za stvar od cini mi se 180e platio sve ukupno jos 100e koliko se secam sve to sto si naveo.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 5, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, tanex said: To sa Dhl zaobilaziti u sirokom luku.Ja sam za stvar od cini mi se 180e platio sve ukupno jos 100e koliko se secam sve to sto si naveo. Sent from my iPhone using Tapatalk Nasao sam poznanika koji ce mi doneti ta creva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 5, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Na KP ima ljudi iz Subotice koji donose od preko Kolko bolje koči motor nakon ugradnje teflonskih creva s obzirom na jedan disk napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 5, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam koliko bolje koci motor ali po onome sto sam procitao na forumu i narocito po nekim komentarima Satelisa....verujem da postoji osetna razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 5, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2022. at 1:21, SQTR je napisao: Evo jedna sveža slika. Bas je lep.. Top boja... Crveni detalji bas leze lepo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, SQTR je napisao: Na KP ima ljudi iz Subotice koji donose od preko Kolko bolje koči motor nakon ugradnje teflonskih creva s obzirom na jedan disk napred? Зависи од стила вожње првенствено и колико је често користиш. А да је боље, дефинитивно јесте. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 13, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontirao rep/nosac tablice koji je kupljen kao polovan ali bez ostecenja…rezultat se vidi na slici-nesto tu ne stima, stoji ukrivo. Elektricar je morao da ga detaljno rasturi kako bi napravio instalaciju i sada ne znam zasto je ovako kriv-da li je moguce da je elektricar u toku montaze krivo zasrafio ili je pak sam nosac kriv ili je pak nesto na motoru iskrivljeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Pa...ako onaj zamenski koji klje bio pre njega stoji kako treba, valjda bi i ovaj trebao da bude ravan... Bice da je neki propust u montazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 13, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Loshmi82 said: Hmmm... Pa...ako onaj zamenski koji klje bio pre njega stoji kako treba, valjda bi i ovaj trebao da bude ravan... Bice da je neki propust u montazi.. Zamenski stoji kako treba, onda ostaje mogucnost da je neka greska u montazi ili pak da je ovaj iskrivljen-ali na njemu nikakvih ostecenja...da je iskrivljen, morao bi da bude makar negde ostecen... Nista mi nije jasno, uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Malo šale, nisam znao da ga "skratim"... Promenio Mart 13, 2022 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 13, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Blaza said: Malo šale, nisam znao da ga "skratim"... Ma sstoji nakrivo...ko krivi Sto..o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze uopste da se prodje tehnicki sa ovim zamenskim drzacem za tablicu i migavce?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne bi prošao ? Važno je da tablica ima osvetljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znam.Kao trebalo bi da sve bude fabricki na motoru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...