Sveta 5. 1999 Napisano Februar 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, (B)ubica je napisao: Pa bolje je onda uzeti ovde od ljudi koji su uvezli i već odradili papire.Jest da košta nešto više ali je bar sigurno. Kako mise sve smucilo u ovoj drzavi verovatno cu da ostanem sa Afrikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Sveta 5. je napisao: Kako mise sve smucilo u ovoj drzavi verovatno cu da ostanem sa Afrikom Ja sam moju Panevropu uzeo od momka iz Uba i kod njega su motori papirološki pokriveni apsolutno,kao i iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, (B)ubica je napisao: Ja sam moju Panevropu uzeo od momka iz Uba i kod njega su motori papirološki pokriveni apsolutno,kao i iz Subotice. Kod Jovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Sveta 5. je napisao: Kod Jovice Da.Imao sam izuzetnu saradnju sa njim,čak mi je nabavio Hondinu sertifikaciju iz Švajcarske ali ovi naši papani nisu hteli da je prihvate jer je na francuskom jeziku,pa sam zato morao ovbde da vadim našu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, (B)ubica je napisao: Da.Imao sam izuzetnu saradnju sa njim,čak mi je nabavio Hondinu sertifikaciju iz Švajcarske ali ovi naši papani nisu hteli da je prihvate jer je na francuskom jeziku,pa sam zato morao ovbde da vadim našu. Od Jovice sam moju Afriku kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sveta 5. je napisao: Od Jovice sam moju Afriku kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13179 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Oba motocikla su dobra, pitanje je tvojih kriterijuma. Gde ćeš i kako voziti. PAN EU je usko specijalizovana mašina za velike kilometraže na otvorenom putu, što sa druge strane prouzrokuje trapavost u svakodnevnoj vožnji po lokalu. Sa druge strane, XJ900 neće biti tako komforan ali će se lepo ponašati i u drugim uslovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oba motocikla su dobra, pitanje je tvojih kriterijuma. Gde ćeš i kako voziti. PAN EU je usko specijalizovana mašina za velike kilometraže na otvorenom putu, što sa druge strane prouzrokuje trapavost u svakodnevnoj vožnji po lokalu. Sa druge strane, XJ900 neće biti tako komforan ali će se lepo ponašati i u drugim uslovima. Znas kako je kod nas vozim duge ture ali to je 15-20 dana u godini ostalo vreme sve po malo s tim sto ne idem off road osim ako se na putu ispreci pa moram.Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 3, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, (B)ubica je napisao: Au lepa,koje godiste , koliko je presla i ova slika je iz Jovicinog dvorista jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Diverzija mnogo lepsa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Sveta 5. je napisao: Au lepa,koje godiste , koliko je presla i ova slika je iz Jovicinog dvorista jel tako Jeste,97' godište a sada ima 97320 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 4, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, (B)ubica je napisao: Pa dobro,komrdijaša ima uvekNaravno da je kad prevoziš od 600-800km dnevno bitan svaki vid zaštite a što reče čovek kada se krećeš od 140 pa prema 200kmh dobro dođe ta njena aerodinamika koja ti smanjuje duvanje u grudi i glavu i još ako te uhvati kiša vredi svakako...mislim,pošto ima i nas starijih koji volimo vožnju na dva točka a ako nosiš kvalitetnu opremu od kacige i odela baš nećeš osetiti taj "vetar u kosi"...ne računam one što voze od kafića do kafića sa naočarima za sunce,šorcu i papučama.Al dobro,Bože moj ima nas raznih! Da li se nešto promenilo u zakonu, a da mi ostali nismo obavešteni, pa je sada ograničenje brzine između 140 i 200? O čemu vi to? Prošlog leta sam se vraćao iz Rumunije i na đerdapskoj brani prešao granicu sa tri rumunska momka otprilike 25-26 godina na R motorima, Z 1000 novi tip, Honda CBR 1000 i Suzana K10, i moja prva pomisao je bila ala će sad ovi da papmpuraju magistralom. Kad ono međutim. Od brane do Donjeg Milanovca gde sam ja stao nisu nigde prešli stotku. Na puš pauzi na odmorištu sa koga se vidi Decebalusov lik uklesan u steni na rumunskoj strani, kada sam pohvalio njihovu opreznu vožnju, rekli su mi da prave krug od Sibinja preko Beograda do Budimpešte i nazad i da im je želja da se vrate kući u jednom komadu. Naravučenije, ako planirate takve ture zaboravite navijanje gasa preko ograničenja, a na tim brzinama i nije neophodna neka posebna zaštita od vetra. Dovoljna je samo kvalitetna oprema. Biće da smo vremenom postali razmaženi komformisti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/11771193/honda-st-pan-european-abstcs Kad smo vec kod Joce Afrikanca, mozda je ovo prst sudbine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, VukMar je napisao: https://www.polovniautomobili.com/motori/11771193/honda-st-pan-european-abstcs Kad smo vec kod Joce Afrikanca, mozda je ovo prst sudbine Da,kupio sam je sutra idem po nju,imacu valjda priliku da ti se revansiram.Temu necu da zatvorim dok ne zavrsim pricu do kraja........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arso said: Da li se nešto promenilo u zakonu, a da mi ostali nismo obavešteni, pa je sada ograničenje brzine između 140 i 200? O čemu vi to? Prošlog leta sam se vraćao iz Rumunije i na đerdapskoj brani prešao granicu sa tri rumunska momka otprilike 25-26 godina na R motorima, Z 1000 novi tip, Honda CBR 1000 i Suzana K10, i moja prva pomisao je bila ala će sad ovi da papmpuraju magistralom. Kad ono međutim. Od brane do Donjeg Milanovca gde sam ja stao nisu nigde prešli stotku. Na puš pauzi na odmorištu sa koga se vidi Decebalusov lik uklesan u steni na rumunskoj strani, kada sam pohvalio njihovu opreznu vožnju, rekli su mi da prave krug od Sibinja preko Beograda do Budimpešte i nazad i da im je želja da se vrate kući u jednom komadu. Naravučenije, ako planirate takve ture zaboravite navijanje gasa preko ograničenja, a na tim brzinama i nije neophodna neka posebna zaštita od vetra. Dovoljna je samo kvalitetna oprema. Biće da smo vremenom postali razmaženi komformisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško K. 10 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arso said: Da li se nešto promenilo u zakonu, a da mi ostali nismo obavešteni, pa je sada ograničenje brzine između 140 i 200? O čemu vi to? Prošlog leta sam se vraćao iz Rumunije i na đerdapskoj brani prešao granicu sa tri rumunska momka otprilike 25-26 godina na R motorima, Z 1000 novi tip, Honda CBR 1000 i Suzana K10, i moja prva pomisao je bila ala će sad ovi da papmpuraju magistralom. Kad ono međutim. Od brane do Donjeg Milanovca gde sam ja stao nisu nigde prešli stotku. Na puš pauzi na odmorištu sa koga se vidi Decebalusov lik uklesan u steni na rumunskoj strani, kada sam pohvalio njihovu opreznu vožnju, rekli su mi da prave krug od Sibinja preko Beograda do Budimpešte i nazad i da im je želja da se vrate kući u jednom komadu. Naravučenije, ako planirate takve ture zaboravite navijanje gasa preko ograničenja, a na tim brzinama i nije neophodna neka posebna zaštita od vetra. Dovoljna je samo kvalitetna oprema. Biće da smo vremenom postali razmaženi komformisti. Svaka cast. Razumem da neko vidi neki pravac, nema nikoga pa raspali 200 na kratko ali da mu je to tempo voznje...i jos trazi da ga ne siba vetar pri toj brzini... Ne znam samo na sta ce da odreaguje pri toj brzini. Honda definitivno deluje kao poprilicno kvalitetniji motor od diverzije, ali opet nekako mi je diverzija lepsa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Svaka cast. Razumem da neko vidi neki pravac, nema nikoga pa raspali 200 na kratko ali da mu je to tempo voznje...i jos trazi da ga ne siba vetar pri toj brzini... Ne znam samo na sta ce da odreaguje pri toj brzini. Honda definitivno deluje kao poprilicno kvalitetniji motor od diverzije, ali opet nekako mi je diverzija lepsa. Izgleda da sam ja sudbinski vezan za Hondu i Jovicu iz ili sa Uba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Sveta 5. je napisao: Izgleda da sam ja sudbinski vezan za Hondu i Jovicu iz ili sa Uba Izgleda,a i za Panevropu...sve čestitke! Sad samo toplo suvo leto i može vožnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, (B)ubica je napisao: Izgleda,a i za Panevropu...sve čestitke! Sad samo toplo suvo leto i može vožnja. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sveta 5. je napisao: Hvala Nema na čemu,nisi pogrešio svakako. Drago mi je ako sam ti pomogao da se odlučiš.Navozaćeš se slatko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa Honda.... ostao sam bez teksta kako izgleda... kao iz fabrike... Jesi li je preuzeo... mislim dovezao? Baš me zanimaju prvi utisci... U zdravlju i sreći da se voziš i navozaš.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Inače to... duge kratke ture... Ja svaki dan idem sa njom na posao (ne sad naravno ) Grocka - Sava centar, ili Grocka - S.Pazova i nemam problem sa njom zbog gabarita. Nije za provlačenje ali za uživanje... to jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1999 Napisano Februar 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1023 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dragan d je napisao: Prelepa Honda.... ostao sam bez teksta kako izgleda... kao iz fabrike... Jesi li je preuzeo... mislim dovezao? Baš me zanimaju prvi utisci... U zdravlju i sreći da se voziš i navozaš.... Sutra idem po nju dogovoreno sve prebacicu je kod kuma u Beograd pa kad preddje u neki 10+ temperatura kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Super brzo će to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...