Rumba 591 Napisano Januar 31, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Услужни оглас за другара, који нема довољно постова за оглас. Лично познајем власника и мотор, свака препорука са моје стране. Redak primerak u ovakvom stanju. Uvezen iz Svajcarske pre 4 godine i od tada kod mene, jedini vlasnik ovde, a ukupno drugi. Dosta dodatne opreme* beli cajgeri (plus originalni)* povisen zatamnjen Turing vizir* crash slajderi* polirane felne* bi xenon far* prekidac 4 migavca* nosac za top case* pancirna creva*kompletna servisna dokumentacija od kada je uvezen* sportski- otvoreni lonci* fabricki alat ispod sedista! Beograd-Stari Grad Venizelosova bb 064 81 41 079 Mita 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22586 Napisano Januar 31, 2018 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U oglasima kao pravilo treba uvesti unosenje cene, lep motor inace, sretna prodaja.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 31, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, N.F.S. je napisao: U oglasima kao pravilo treba uvesti unosenje cene, lep motor inace, sretna prodaja.. Колега, потпуно си у праву, грешка је моја. Цена је 2.200 европских. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnika i motor za svaku preporuku kome treba ovakav motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1815 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 1233 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nosac za tablicu da vrati i bice top, jedino mi to bode oci. Jako lep motor inace. Ima ga moj komsija, isti takav samo sa sirokim kormanom, rekao bih da je sa tim dodatkom daleko upotrebljiviji. Presao je na njega sa Kle-a RAKETA kaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom smeta sto nema nosac tablice imam na prodaju isti. Inace mnogo lep primerak, srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 1, 2018 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je prava motorcina, velika i glomazna, kako treba da bude, a ne ove danasnje litre, ko da ih prave za zene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22586 Napisano Februar 1, 2018 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koooooooliko meni fali voznja litre, prodavac ako uradi sto i ja pokajace se samo tako... Ne verujem da cu uspeti dugo da se zadrzim na 600ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 14, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Продато! Катанац. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...