sashac 8204 Napisano Januar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima neki vrhunski odradjen cafe,sto bi rekli kao sa reklama...Sklopocije ne ulaze u razmatranje...po mogucstvu sa zicanim felnama,braon kožom... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Januar 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da se smiriš i prezdraviš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa smirujem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Januar 27, 2018 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I spremi jedno 5-10.000 evara, na ceni su iz nekog razloga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto 5-10000 ? Pa eno u temi BoST motorcycles il kako se vec pise.. covek ih modifikuje u cafe za mnogo manje novca . Odes sa njim kupite neki valjan model ,on ga prepravi po tvojoj zelji i cao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1742 Napisano Januar 27, 2018 (promenjeno) Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se bivsa Yamaha 400 kolege Feelgod-a, preradjena u Caffe Racera u military fazonu sprema za prodati se. I, cena sigurno nije ni priblizno ciframa koje pominjete. Nadjoh je: Promenio Januar 27, 2018 član SHOKLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lep je tracker,ali ni blizu onoga sto trazim.Cafe racer i to vrhunski je potreban.Nije zurba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Februar 20, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li ovako nešto i na prodaju je 064 153 40 57 Dragan - Vršac Ukoliko te interesuje u pitanju je 125 kubika Nastalo od Suzuki GN 125 Pisalo se o njemu u Moto berzi - https://www.moto-berza.com/moto-vesti/preradjeni-motocikli/club-125---cafe-racer-stvoren-u-vrscu/ Evo i nekih slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis za ovako nesto XJ900? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za tu lepotu mora kredit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 20, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se moze XJ900 naci zapustena ( estetski ) povoljno, pogotovo sto bi isla na preradu u Cafe racer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 20, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio osnovu...pa polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 20, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo gotov dolazi u obzir,125 kuba ne dolazi u obzir,ali je veoma lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 20, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Moto platz prodaje dva komada. Bmw i Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i k100 i hipermonster su extra uradjeni,ali nije to to sto ja hocu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto,pa sa zicanim felnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne naletim,tu je r nine,ili yamaha xsr 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 21, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Posle jednodnevne voznje R nine T mi se mnogo svideo plus mogucnosti za prepravku koje su neverovatne i eto ga u garaži Viljuske od 1000rr su spremne, pa polako ka necemu ovakvom. Zbog toga sam i uzeo osnovni 9T model - Pure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 21, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pih...a mi u radionici pravimo dva scramblera...da sam znao, pa da pravimo cafe racere pa obrnemo kapital... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Februar 21, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda lepo. jedino što je malo kubika. https://www.polovniautomobili.com/motori/11659063/honda-cb-400-four I da nije racer......, "običan" naked . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan - Dex 32 Napisano Februar 21, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, sashac said: Samo gotov dolazi u obzir,125 kuba ne dolazi u obzir,ali je veoma lep. Ok mi smo radionica koja radi cafe racere pa ukoliko si zainteresovan 064 153 40 57 nismo ni daleko (Vršac) čak i naki savet ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 21, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Dragan - Dex je napisao: Ok mi smo radionica koja radi cafe racere pa ukoliko si zainteresovan 064 153 40 57 nismo ni daleko (Vršac) čak i naki savet ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 21, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 125 vam je zaista lep. Imaš neki link ka drugim radovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, jasminko VIR said: Ovo izgleda lepo. jedino što je malo kubika. https://www.polovniautomobili.com/motori/11659063/honda-cb-400-four I da nije racer......, "običan" naked . ovo je greota seci, lep je ko lutka i ima zivcane felne bolje neki zapusten pa prerada. p.s. nije rekao kupac dal ce da se vozi, il ce da bude ukras na zidu ko reklama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...