Zika ST 1100 28 Napisano April 10, 2021 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan godiste 94 a cena 2700e i upravo registrovana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 21, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evropljani utihnula nam stranica. Evo jedno pitanje, na putovanjima natovareni i pretovareni sta radite sa kacigom gde je stavljate kako je obezbedjujete.Koferi puni,one kuke ispod sedista nedostupne zbog stvari na sedistu na upravljacu nesigurbo i sklono padu...Razmisljate li o nekim putovanjima Korona nije izgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano April 21, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Timočku krajinu 2020,prodjoh lepu nam Srbiju fino,čak i novim putem od Crnajke do Gornjana,pa ti vidi gde sam sve bioOve godine,izvesno je ići ću kroz Bosnu dole do Trebinja,gore do Bihaća,par dana,ima tu svašta,lepa priroda,i sam si rekao da je zanemarena destinacija,pa idem da obiđem tu stranu,nisam do sada bio.Veliki pozdrav tebi i svim ostalim panovcimalaganu i bezbednu vožnju želim svima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 21, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Sveto ja uvek ostavim mesto u gornjem koferu za kacigu. Toliko se iskombinujem da ona mora stati. Ove godine ima planova, uglavnom Srbija a ako orvore granice bice i malo Rumunije i Slovacke Proslu godinu sam radio oko vikendice i imao sam jako tezak period pa mi nije bilo do voznje a ove se nadam nadoknaditi izgubljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan pozz kolege da li je nekome poznata ova Honda? https://www.polovniautomobili.com/motori/18094758/honda-pan-european?ref=search-normal&position_ref=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan Ivanovic 11 Napisano April 28, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda St 1100 pan europian Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ,honda je od Igora iz Kostolca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4832 Napisano April 28, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Dragan Ivanovic said: Pozz ,honda je od Igora iz Kostolca hvala pise da je savrseno ocuvana" a ja sam veliki esteta pa mi zapala za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.4.2021. at 21:41, Baki Vrsac je napisao: Sveto ja uvek ostavim mesto u gornjem koferu za kacigu. Toliko se iskombinujem da ona mora stati. Ove godine ima planova, uglavnom Srbija a ako orvore granice bice i malo Rumunije i Slovacke Proslu godinu sam radio oko vikendice i imao sam jako tezak period pa mi nije bilo do voznje a ove se nadam nadoknaditi izgubljeno Na duzim putovanjima kofer ne nosim jer mi u njemu mnogo manje stvari stane nego u torbu pa zato imam problem.Video sam na internetu nosac tablice sa bravom za kacige.Narucio sam samo bravu a nocac,napravicu sam.Do sada sam je vezivao sajlom za zakljucavanje bicikle ali je nestabilno na upravljacu i rezervoaru.Pomeram upravljac levo-desno da nadjem neki polozaj 54 kb · Done 7 kb · Done 204 kb · Done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam i ja video. Izgleda kulturno. Mada ima resenje da se stavi sajlica sa bravicom, provuce se kroz kacigu i kroz rukohvate zadnje i tako osigura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Baki Vrsac je napisao: Ovo sam i ja video. Izgleda kulturno. Mada ima resenje da se stavi sajlica sa bravicom, provuce se kroz kacigu i kroz rukohvate zadnje i tako osigura Ima dosta nacina ali oklopljeni motori su malo.... nezgodni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako kaze Irvan(covek koji je motorom obisao svaku zemlju na svetu) jedne gace cetri dana( napred zuto nazad braon, pa sutra napred braon nazad zuto, treci dan okrenes spoljnu stranu pa opet isto, majce kroz vodu i okacis na motor kao zastavu da se osusi ..... puno resenja. salu na stranu. Natovaren motor jeste cudo i treba naci mesta za jaknu i kacigu prilikom obilazenja kada se treba prosetati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Baki Vrsac je napisao: Ovo sam i ja video. Izgleda kulturno. Mada ima resenje da se stavi sajlica sa bravicom, provuce se kroz kacigu i kroz rukohvate zadnje i tako osigura Pogotovo što nemaju sve kacige metalnu alkicu na vezu, tako da se takve kacige ne mogu tako osigurati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima i toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Baki Vrsac je napisao: Znas kako kaze Irvan(covek koji je motorom obisao svaku zemlju na svetu) jedne gace cetri dana( napred zuto nazad braon, pa sutra napred braon nazad zuto, treci dan okrenes spoljnu stranu pa opet isto, majce kroz vodu i okacis na motor kao zastavu da se osusi ..... puno resenja. salu na stranu. Natovaren motor jeste cudo i treba naci mesta za jaknu i kacigu prilikom obilazenja kada se treba prosetati Sa pampersima bi mu bilo bolje a i meki su za duzi put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan I nemoras stajati da bi mocao nego samo teraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad bolje razmisliš, šta će ti gaće uopšte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, (B)ubica je napisao: Pogotovo što nemaju sve kacige metalnu alkicu na vezu, tako da se takve kacige ne mogu tako osigurati. To nije problem ima unaj umetak od lima sa rupom za bravu ne mogu trenutno da nadjem sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Nego Sveto reci mi gde je Dragan? kako je? Nema ga nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, (B)ubica je napisao: Ma kad bolje razmisliš, šta će ti gaće uopšte Pa kako bez gaca Gogi pa da mi aparatura bega po cedistu a tek pri vecim brzinama ......jaoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano April 29, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Nego Sveto reci mi gde je Dragan? kako je? Nema ga nigde Izaso iz VIP kluba sada je Transalp bicikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 29, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Eve malo da se pohvalim sa gedžetima koje sam stavio na moju Panku: migavce sam promenio stakliće u bele i dual led sijalice, tako da imam dnevna svetla i migavce na njima. Dupli usb sa meračem volti, tako da uvek znam koliko puni. Nosač fona. I danas stavio magnetnu foliju kao štitnik rezervoara od kolena. Poslato sas Hondu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam tempomatPoslato sas Hondu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Maj 6, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, eduardo said: Eve malo da se pohvalim sa gedžetima koje sam stavio na moju Panku: migavce sam promenio stakliće u bele i dual led sijalice, tako da imam dnevna svetla i migavce na njima. Dupli usb sa meračem volti, tako da uvek znam koliko puni. Nosač fona. I danas stavio magnetnu foliju kao štitnik rezervoara od kolena. Poslato sas Hondu. Kazi nam odakle si vukao plus za dnevno svetlo, ako ne moras posle da nas ubijes ako nam otkrijes tajnu :-))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sa pozicionog svetla. Šo bi vas ubijoPoslato sas Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...