Malex 7 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje sipate u panke 1100? Inace koga zanima uspesno registrovao panku na 6 meseci iznos 18000din sa novim tablicama i saobracajnon i tehnicki sve komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Malex je napisao: Koje ulje sipate u panke 1100? Inace koga zanima uspesno registrovao panku na 6 meseci iznos 18000din sa novim tablicama i saobracajnon i tehnicki sve komplet. Ja već godinama sipam Ipon 15-50 u svim motorima pa i u Panku a evo i u Winga i pokazao mi se ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Maj 11, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek sipao 10-40 Motul 5100,ali reko ajde da vidim mozda ide nesto drugo u panku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je Pankin motor ustvari automobilski motor oko koga je osmišljena konstrukcija za motocikl,nije preterano zahtevna što se tiče marke ulja,kao neki drugi tipovi motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 11, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ipon15-50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto ipon 15-50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavio isto pitanje na svetskom forumu st1100 i oni svi pa 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jova cupavi 10 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Grgurevci Motocikl: HONDA- PAN EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari , dali je neko skidao alternator na Paniki 1100. Pitanje kako uzupciti veliki zupcanik od alternatora , ide prvo onaj uzi pa siri kad sam izvadio alternator njih dva su smaknuti zubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jova cupavi 10 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Grgurevci Motocikl: HONDA- PAN EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jova cupavi 10 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Grgurevci Motocikl: HONDA- PAN EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jova cupavi 10 Napisano Maj 18, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Grgurevci Motocikl: HONDA- PAN EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel narucivao neko plocice sa Aliexpressa,jel su ovakve za st1100?I jel su iste za modela sa abs-om i bez abs-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne glupiraj se sa motorom od 0.5 tona. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan ,Motor ima 300kg a kocnice sam vec narucivao koce isto kao najbolje srpske(isto kineske)i to testirane na intruderu m1800r,samo me zaminalo dal su iste za abs i bez abs model,ali sam iskopao da se razlikuju i pronasao za abs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12920 Napisano Maj 19, 2019 Ne silazi, 7415 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ne gledam tako. Sam motor 300, dodaj prtljag, poneki dodatak, dvoje u punoj opremi... Dođe to na pola tone... Ostale stvari manje više ali pločice ne bih kupovao bez porekla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoj izbor naravno,ja sam probao sve i svasta jer sam izmenjao 40ak motora svih klasa,desavalo mi se da kupim sinter od 100e prednje i da su sranje,cvile piste haos,a desavalo mi se da kupim i od 900din za prvu pomoc i obisao sa njima rumuniju pun gas i kocile ekstra.Nema pravila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KimiPan-Man 0 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda PAN-EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.4.2019. at 2:52, abarth_maniac je napisao: Dobrodosao. S obzirom na vozni park (po godinama se masimo, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem), bas bih voleo da naidjes do moje garaze kad postignes, da vidim i cujem te dvotockase, s obzirom da smo na istoj lokaciji. Ima 20+ godina kako sam prvog VFa servisirao. Ubacivanje karbova u flansne je bila posebna "draz". Dodatak: koje boje je europa? On 31.7.2018. at 23:36, Baki Vrsac je napisao: Ovo je test verzija, jos malo doterivanja treba. ovo je ideja Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,upravo se vratih sa ture od 2000km,Grčka.nas dvoje(čitaj 180kg plus koferi).prva duža vožnja sa pankom.Prezadovoljan.bukvalno sve.potrošnja 5.5,max brzina 140km/.Pojavila mi se potreba da stavim ili zalepim neku zastitu na rezervoar,tank pad.za naš model nema na oglasima,ako neko možda zna nekog ko izrađuje po meri,bilo kakav savet ili informaciju,dobro bi mi došlo.nov sam na forumu,pa nemam ni iskustva u traženju ove tematike i bilo koje druge teme,znam samo za ljubitelje pan europehvala,pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 19, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori Sve čestitke Ma imaš kakve hoćeš za tank. Ne mora za naš model samo odaberi dezen i boju. Ima po Beogrdu u skoro svim radnjama. Ja sam uzeo u Yamaha Barelu u Sava centru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaćaSrele 7 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pirot Motocikl: HONDA Pan european ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Postao sam vlasnik Honde 1300 Pan European 2005.Dugo sam razmišljao koji motor da kupim i odluka je pala.Pročitao sam sve o čemu ste pisali,pričali i možda je od toga nešto i presudilo.Evo i nekih slika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze. Odlican izbor. Druga 1300 u drustvu nadam se skorasnjem skupu ST pa i vidjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaćaSrele 7 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Pirot Motocikl: HONDA Pan european ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada965 104 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SUZUKI GSF 1200 N K1 Bandit; Honda ST 1300 Pan European, Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na izboru. Ja sam isti zbor napravio prošle godine sa modelom iz 2004. godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 3 ST 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...