Zika ST 1100 28 Napisano Decembar 29, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav milane I moja je iste boje, koje je godiste panka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Decembar 29, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ziko,moja je 95god,ima i abs,lepo očuvan primerak,vidimo se na proleće,pa da vidimo čija je lepša Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Decembar 30, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja je 94 ima I moja abs I tcs ali je kod mene predhodni vlasnik ostetijo zadnji senzor abs pa mi sada ne radi ne mogu da nabavim polovan a nov je 251e, a sto se tice spoljasnog izgleda dobro izgleda. dace bog pa se vidimo na prolece. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Decembar 31, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Sretna nova godina svima, puno zdravlja, srece, tolerancije i bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Decembar 31, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki od ❤...tebi i tvojoj porodici takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 31, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala živi i zdravi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 1, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Januar 1, 2019 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala I ja zelim svima zdravlj I puno srece u 2019. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Momciiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Da li samo ja ili nisam jedini koji ne moze da doceka da sedne na motor i krene otvorenim drumom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Baki Vrsac said: 14 minutes ago, Baki Vrsac said: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pogasismo se forumu za razliku od Viber-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pa da malo osvezimo i grupu ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pa: Srećna srpska Nova godina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Baki Vrsac je napisao: Da li samo ja ili nisam jedini koji ne moze da doceka da sedne na motor i krene otvorenim drumom Ej Baki,danas baš sa Oljom komentarišem na tu temu.Kažem joj da sve one zavejane puteve po srbiji koje prikazuju na tv.ja vidim osunčane,suve i spremne za vožnju. Znaši šta...dosta sa zimom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ma poludeh vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Odem u garazu pa otkrijem motor, upalim ga da radi dok sam tu po dvoristu i dok lopatam sneg.... i razmisljam o novim deonicama trenutno razradjujem plan i gledam deonicu vrsac, zagreb, jubljana, faaker am see, preko alpa do venecije i onda preko ljubljane i maribora do baje u madjarskoj pa na sombor i kuci to mi trenutno greje dusu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da se ne pregreješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Neeee to je plan za ovu godinu od duzih tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Baki Vrsac said: Odem u garazu pa otkrijem motor, upalim ga da radi dok sam tu po dvoristu i dok lopatam sneg.... i razmisljam o novim deonicama trenutno razradjujem plan i gledam deonicu vrsac, zagreb, jubljana, faaker am see, preko alpa do venecije i onda preko ljubljane i maribora do baje u madjarskoj pa na sombor i kuci to mi trenutno greje dusu Bravo Baki, ne miruješ i kada ne voziš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malex 7 Napisano Januar 19, 2019 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozio za Novu godinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 20, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bese,neko je pisao oni dugmici za ABAS iTSC sta se snjima radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 20, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan ABS treperi kad upališ motor. Pritisni da potvrdiš da hoćeš da aktiviraš abs i prestaće da treperi. TCS se ne aktivira prilikom paljenja motora i stalno je aktivan. Ukoliko hoćeš da ga isključiš, pritisneši u levom uglu se pojavi ikonica koja svetli i piše TCS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 20, 2019 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dragan d je napisao: ABS treperi kad upališ motor. Pritisni da potvrdiš da hoćeš da aktiviraš abs i prestaće da treperi. TCS se ne aktivira prilikom paljenja motora i stalno je aktivan. Ukoliko hoćeš da ga isključiš, pritisneši u levom uglu se pojavi ikonica koja svetli i piše TCS. Kod mene Dragane nista ne treperi ,kako bese, kad upalim motor mislim da svetle i dalje i tek kad krenem ugase se obe i ne znam dali onda radi i ABS i to drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu al' vam to komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...