Baki Vrsac 234 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala I vama i javljaj se kakva je i sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Hvala I vama i javljaj se kakva je i sta je Ok.on ima lepu Deauvilku za tvog matorog ako je zainteresovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 14, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve europljane...panovce...iz Subotice od Zeke... Kupujem ST 1100....Ako neko zna nekoga ili nesto...hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 14, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, zeko1970 je napisao: Pozdrav za sve europljane...panovce...iz Subotice od Zeke... Kupujem ST 1100....Ako neko zna nekoga ili nesto...hvala... Javi se Jovici sa Uba treba neku da doveze ovih dana iz Svajcarske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Baki Vrsac je napisao: Ja idem za Slovacku sutra noc i dolazim sredinom nedelje. Idem do plasticara da zavsimo one stitnike za i krajem meseca zavrsavam sve pa se vozamo opusteno Jeeeeee Baki majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jasmina isprobava nove gume na Hondici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 14, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Sveta 5. said: Javi se Jovici sa Uba treba neku da doveze ovih dana iz Svajcarske Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Zeko sto se ST 1100 tiče nama puno mesta za grešku. Ako uzmeš od Jovice iz Uba tu nema greške. Bubicana je od njega, Svetina takođe i svi su prezadovoljni sa onim sto dotera i prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam menjao gume u Moto-ordinaciji dodje lik i kao " čija je ovo Honda?" Reko moja. "Da li je možda za prodaju? Reko "Brate nije. To se ne prodaje.... hahahaha.... Čovek isto traži da kupi i njega sam uputio do Jovice ili da pogleda u Mitrovici od kolege.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, dragan d je napisao: Jeeeeee Baki majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, dragan d je napisao: Kad sam menjao gume u Moto-ordinaciji dodje lik i kao " čija je ovo Honda?" Reko moja. "Da li je možda za prodaju? Reko "Brate nije. To se ne prodaje.... hahahaha.... Čovek isto traži da kupi i njega sam uputio do Jovice ili da pogleda u Mitrovici od kolege.... Ja sad stigao iz Mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa Panika,jeste '93 godište ali baš lepa i mislim da će da naprave posao...možda koliko sutra...eto još jedne u Pančevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan E bas super....pa i moja je 93 pa je kao struna - kao vino sto starija to bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: E bas super....pa i moja je 93 pa je kao struna - kao vino sto starija to bolja Ma da,njima godine ne utiču mnogo,ako je dobro održavana i čuvana...još ova neka tamno ljubičasta boja!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 14, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Baki Vrsac je napisao: Zeko sto se ST 1100 tiče nama puno mesta za grešku. Ako uzmeš od Jovice iz Uba tu nema greške. Bubicana je od njega, Svetina takođe i svi su prezadovoljni sa onim sto dotera i prodaje I jos jedna pre desetak dana uzeta od njega 2001godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo današnja slika,baš mu čuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan hm....... Ja nešto mislim da mi tražimo ušur...... Od kad smo pokrenuli temu ljudi navalili na Panke samo tako ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, (B)ubica je napisao: Evo današnja slika,baš mu čuči Lepa nema šta... boja je slična mojoj ako ne i ista... A i čuči mu nema šta... Ozbiljan motor samo za ozbiljne poznavaoce i ljubitelje uživancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 14, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: hm....... Ja nešto mislim da mi tražimo ušur...... Od kad smo pokrenuli temu ljudi navalili na Panke samo tako ..... Ona je odlican izbor za pristojan iznos vrhunski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dragan d je napisao: hm....... Ja nešto mislim da mi tražimo ušur...... Od kad smo pokrenuli temu ljudi navalili na Panke samo tako ..... Jest,baš tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas su vam lepi motori.....Dragancetov je bas lep i ocuvan primerak....bez obzira sto zajedno imaju skoro 80 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 15, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Vlada GS je napisao: Bas su vam lepi motori.....Dragancetov je bas lep i ocuvan primerak....bez obzira sto zajedno imaju skoro 80 godina Jaooo ko mi kaže tvoja freza od GS-a i ti što si sedam dana mladji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2018. at 1:49 PM, zeko1970 said: Pozdrav za sve europljane...panovce...iz Subotice od Zeke... Kupujem ST 1100....Ako neko zna nekoga ili nesto...hvala... Da se zahvalim za informacije... Bio...Video...Kupio...Sreća... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 16, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, zeko1970 je napisao: Da se zahvalim za informacije... Bio...Video...Kupio...Sreća... Koje godiste Zeko, koliko presla, jel ima ABS, izgleda dobro ocuvana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeko1970 3 Napisano April 16, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda pan european st 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Sveta 5. said: Koje godiste Zeko, koliko presla, jel ima ABS 97...ima abs...80000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...