dragan d 737 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 26, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije preko nedelje pusto taman kako treba, ali ko kako voli.Tu je vise bitno da te ne uhvati lose vreme a ume za cas da se preokrene Ja sam bio vise puta ova slika iznad je iz Jula meseca po meni najbolje je ici druga polovina avgusta pa i u septembru nije bilo problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 26, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi ona rucica koja se preklapa s leve strane odmah ispod sredine sedista jel za dizanje na centralni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sveta 5. je napisao: Cemu sluzi ona rucica koja se preklapa s leve strane odmah ispod sredine sedista jel za dizanje na centralni ? Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Svetu ili Dr. Ivicu: Pošto ste išli na Transfagarašan,interesuje me kakva Vam je bila logistika,mislim gde ste noćili,pošto predpostavljam da niste odvozali tu turu za jedan dan?I uopšte prenesite iskustva sa putovanja da bi i mi koji još nismo bili a planiramo da idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaš putopis RUMUNIJA na nov način Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak se odnosi na zamenu zadnje gume sto manje vise pretpostavljam svi znamo.Uocio sam kako je resio ukrucenje kofera sa zadnje strane sto je za ove nase dzombe od puteva korisno uraditi mnogo mi nesto landaraju zbog samo tri tacke oslonca ..koga interesuje moze da pogleda,A tek sto sam ga sklopio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 4, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, (B)ubica je napisao: Pitanje za Svetu ili Dr. Ivicu: Pošto ste išli na Transfagarašan,interesuje me kakva Vam je bila logistika,mislim gde ste noćili,pošto predpostavljam da niste odvozali tu turu za jedan dan?I uopšte prenesite iskustva sa putovanja da bi i mi koji još nismo bili a planiramo da idemo. Prenociste,privatnih pansiona koliko hoces, moze da se nadje za 20e dvokrevetna soba ako imas srece i jeftinije, mi i satore nosimo pa kako nam trenutna situacija nalaze .Prenociste nemoj da te opterecuje uopste.Ili vidi ovo sto ti Lunja napisao tasj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sveta 5. je napisao: Prenociste,privatnih pansiona koliko hoces, moze da se nadje za 20e dvokrevetna soba ako imas srece i jeftinije, mi i satore nosimo pa kako nam trenutna situacija nalaze .Prenociste nemoj da te opterecuje uopste.Ili vidi ovo sto ti Lunja napisao tasj putopis. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1474 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 2/22/2018 at 6:54 PM, Sveta 5. said: Kad se vozis dunavskom magistralom i svirnes brodovi ti otpozdravljaju A mozes da aktiviras i odron... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 5, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, SHOKLA je napisao: A mozes da aktiviras i odron... Da moze i to da se desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje za kvačilo ste sipali? Čini mi se da je i Bubica negde napisao da je menjao ulje iz čantre? I da li da menjam antifriz - već je drugu sezonu ovaj u njemu. Mada nije mrznuo. I koji da uzmem. Imam neki G-12 (koristim ga za dolivanje u šlepera koji je inače nove generacije) ali je on na rastvaranje. Ne znam dal smem njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Može. Ispusti stari antifriz, ispari destilovanom vodom jedan ciklus i ubaci G12. 50:50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pola pola destilovana i taj antifriz. Hvala Debeljan. . Naručio sam i pločice sutra mi stižu, zameniću i ulje pa reko da zamenim i antifriz kad već imam . Nemam neku potrebu ali mislio sam i da zamenim ulje za kvačilo pa sam zato pitao koje da uzmem jer sam u neke pre motore sipao i za kvačilo DOT 4 koliko se sećam ali ovde nisam baš siguran. A nabavio sam i za kardan. Tako ako u subotu bude toplo..... eto malo zaniacije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: pola pola destilovana i taj antifriz. Hvala Debeljan. . Naručio sam i pločice sutra mi stižu, zameniću i ulje pa reko da zamenim i antifriz kad već imam . Nemam neku potrebu ali mislio sam i da zamenim ulje za kvačilo pa sam zato pitao koje da uzmem jer sam u neke pre motore sipao i za kvačilo DOT 4 koliko se sećam ali ovde nisam baš siguran. A nabavio sam i za kardan. Tako ako u subotu bude toplo..... eto malo zaniacije . Zanimacija u servisiranju ili vožnjici!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ma u servisiranju Treba još da sklopim sve oklope i sve što sam poskidao sa njega. Nešto sam razgovarao sa Bakijem da ti i on kad budete mogli navratite do mene da sastavimo Hondu Kako reče Baki " Bubica zna Panku u svaki šraf " Ko velim da nešto ne zeznem ? Ako budete mogli naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dragan d je napisao: Ma u servisiranju Treba još da sklopim sve oklope i sve što sam poskidao sa njega. Nešto sam razgovarao sa Bakijem da ti i on kad budete mogli navratite do mene da sastavimo Hondu Kako reče Baki " Bubica zna Panku u svaki šraf " Ko velim da nešto ne zeznem ? Ako budete mogli naravno Ma će da ti svrnemo,samo Bakana čekam da izservisiramo njegovu Hondu...sad i on čeka sa se ustali vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Važi Nisam se čuo sa njim jel izlio kalupe od onih mojih štitnika za retrovizore i spojlera na oklopu što sam mu dao? Treba i to da mi donese pa da sve smontiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: Važi Nisam se čuo sa njim jel izlio kalupe od onih mojih štitnika za retrovizore i spojlera na oklopu što sam mu dao? Treba i to da mi donese pa da sve smontiramo Mislim da je mrka kapa,što se toga tiče. Trebalo je da vidi u Pazovi kod plastičara zbog kalupa ali nisam u toku dokle je stigao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan e jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: e jbg Pa da,komplikovano je zbog različitih uglova koji postoje na delovima,tako da treba da se nešto radi u vakumu(koliko sam ga razumeo)a to valjda rade u Pazovi...e sad koliko će da se isplati!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, dragan d je napisao: Važi Nisam se čuo sa njim jel izlio kalupe od onih mojih štitnika za retrovizore i spojlera na oklopu što sam mu dao? Treba i to da mi donese pa da sve smontiramo VELIKIIIIII POZDRAVVVV OD MENE nemam me nesto,nemam ni vremena nisam uspeo nista da uradim jos. Slao sam slike na nekoliko adresa firmi ali zbog kontra uglova ne mogu da urade, ja sam probao mojom tehnikom ali neide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan kako bese Dragane od kad do kad si ti na odmoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Baš šteta. Šta da se radi :). Kad završite tvoje servisiranje da se čujemo pa kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: VELIKIIIIII POZDRAVVVV OD MENE nemam me nesto,nemam ni vremena nisam uspeo nista da uradim jos. Slao sam slike na nekoliko adresa firmi ali zbog kontra uglova ne mogu da urade, ja sam probao mojom tehnikom ali neide. Ej ljudi,završavajte mašine,ide lepo vreme...treba da se voza!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...