(B)ubica 120 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Što ooooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos ali ne posecuju grupu da vide informaciju polako do maja cemo se skupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda manje objavljivanje na Viber a više ovde! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde ljudi kojih nema na viberu a bitno je da se druzimo bilo gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 30, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kako god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Rastemo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 31, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je spisak nasih ljudi Panovaca, nadam se da ce se javiti jos neko ko nije na spisku i do aprila-maja cemo se dogovoriti i za datum i mesto okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan generale evo i mene ja pratim redovno sta ko pise u grupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Evo da napišem prve utiske o Pan Evropi, posle 100 tinjak pređenih kilometara Da bi bilo jasnije, imam 57 godina, 40 sam na dva točka aktivno, oko 23 promenjih motora za to vreme, uvek bio mršavko, trenutno oko 75 kg i 180 cm visine. Motor sam po sebi veliki i uliva poverenje, još uvek sa modernom linijom i potpuno opremljen svim stvarčicama za udobnu i sigurnu vožnju. Očigledno je Honda razmišljala o svemu kada je projektovala ovaj odičan motor. Nakon male napetosti ručnih i nožnih mišića dok se stoji u mestu i dok suvozačica (supruga) zauzima svoju poziciju, i sa prvim pređenih metara, ima se osećaj kao da sedite u autu. Opušteno i lagano manervisanje da prosto ne mogu da verujem da ispod mene četri puta teža mašina. Menjač tih (za razliku od kawinog, koji sam i najviše modela imao), prati lepo obrtni momenat mašine i ravnomerno isporučuje snagu na zadnji točak. I uopšte nema potrebe za šestom brzinom. Sa svojom velikom kilažom, guta krivine kako kratke tako i dugačke, bez problema. Vešanje savršeno, mislio sam do sada da sam vozio po očajnim putevima, ali sada i nisu tako strašni Sve u svemu, udoban, pouzdan i odlično upravljiv veliki turer To su prvi utisci i siguran sam da ćemo se dugo družiti nas dvoje, jer pouzdano mogu da ocenim motor pošto ih i radim ili ti servisiram tridesetak godina. Nije mi samo jasno što nisam ranije prešao na ovu kategoriju motora, nego sam se umarao i trpeo bolove u leđima i rukama na sport varijante. E da, sedište ko fotelja, prve reči supruge kada smo se vratili sa vožnje - "nisam osetila put". To je ono što smo tražili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, drtommy je napisao: Evo da napišem prve utiske o Pan Evropi, posle 100 tinjak pređenih kilometara Da bi bilo jasnije, imam 57 godina, 40 sam na dva točka aktivno, oko 23 promenjih motora za to vreme, uvek bio mršavko, trenutno oko 75 kg i 180 cm visine. Motor sam po sebi veliki i uliva poverenje, još uvek sa modernom linijom i potpuno opremljen svim stvarčicama za udobnu i sigurnu vožnju. Očigledno je Honda razmišljala o svemu kada je projektovala ovaj odičan motor. Nakon male napetosti ručnih i nožnih mišića dok se stoji u mestu i dok suvozačica (supruga) zauzima svoju poziciju, i sa prvim pređenih metara, ima se osećaj kao da sedite u autu. Opušteno i lagano manervisanje da prosto ne mogu da verujem da ispod mene četri puta teža mašina. Menjač tih (za razliku od kawinog, koji sam i najviše modela imao), prati lepo obrtni momenat mašine i ravnomerno isporučuje snagu na zadnji točak. I uopšte nema potrebe za šestom brzinom. Sa svojom velikom kilažom, guta krivine kako kratke tako i dugačke, bez problema. Vešanje savršeno, mislio sam do sada da sam vozio po očajnim putevima, ali sada i nisu tako strašni Sve u svemu, udoban, pouzdan i odlično upravljiv veliki turer To su prvi utisci i siguran sam da ćemo se dugo družiti nas dvoje, jer pouzdano mogu da ocenim motor pošto ih i radim ili ti servisiram tridesetak godina. Nije mi samo jasno što nisam ranije prešao na ovu kategoriju motora, nego sam se umarao i trpeo bolove u leđima i rukama na sport varijante. E da, sedište ko fotelja, prve reči supruge kada smo se vratili sa vožnje - "nisam osetila put". To je ono što smo tražili pozdrav i ja se dvoumim oko kupovine onog iz bg al bojim se 75 kg i 175 ..neću da se mucim ...ako ne mogu... tvoj odgovor me obradovao ...znaci ne treba biti 100 kilas ...i rambo 3.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Predrasude su čudo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, demro.st je napisao: pozdrav i ja se dvoumim oko kupovine onog iz bg al bojim se 75 kg i 175 ..neću da se mucim ...ako ne mogu... tvoj odgovor me obradovao ...znaci ne treba biti 100 kilas ...i rambo 3.... Težina se oseti samo i isključivo u mestu i gradu gde su velike gužve tj. kreni stani. Ako dohvataš tlo punim stopalom, ni to nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ziko koliko si ti visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ... Kad Žika barata Pankom ko biciklom.... e to je pravo poredjenje ... Još kad je dolazio kod mene ima nezgodna uzbrdica za okretanje i Žile ko da vozi moped .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Demro.st se dvoumi oko moje Panke . Ma Demro.st jednom se vozi pravi tourer Napravićemo cenu ajde nismo cepidlake 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu dvoumljenja, to se uzima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan A ti? nije valjda da nas napustas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Privremeno ... dok se ne skupi za 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee ondaK dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dragan d je napisao: Demro.st se dvoumi oko moje Panke . Ma Demro.st jednom se vozi pravi tourer Napravićemo cenu ajde nismo cepidlake nazvaću te ..u najuzem izboru je od tri modela.koje sam tipovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Koje si tipovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 2, 2020 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, dragan d je napisao: Demro.st se dvoumi oko moje Panke . Ma Demro.st jednom se vozi pravi tourer Napravićemo cenu ajde nismo cepidlake Gagi,dobra roba uvek ima svoju mušteriju.To važi i za tvoju Evropu.Mi stariji Panovci znamo tvoj motor i ko ga uzme neće imati problema.Mnogo znači kad je neki motor "preporučen".Ja koji god motor sam uzimao nisam imao tu privilegiju da mi neko preporuči ali mi se uvek posrećilo.Tako da nemoj da brineš,otići će ona svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan I još nešto, Panka ima što drugi motori nemaju. Senzor bočnog nagiba, koji automatski gasi motor pri padu, tj, kada je ugao prema tlu dostigao određenu granicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 3, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Baki Vrsac je napisao: Koje si tipovao? panku, bmw 1100 rt i diverziju pa se pojavio i varadero..al je visok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...