branislav st1100 9 Napisano Avgust 2, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam probao, u subotu idem za bosnu pa cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Hajde bas javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Avgust 2, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo jednostavno i lako sam rastavio amortizer, kod mehanicara sam otisao i na presi smo stisnuli oprugu. Strugar mi napravio podlosku od 10mm vratio sam na pocetak za stelovanje tako da mi sada ostaje jos mesta za stelovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 3, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da li si možda zabeležio mere podloške? Bilo bi dobro da odmah uradimo. Izgleda super.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Avgust 7, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste Panovci Nema vas ni za lek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 20, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan ди си Баки Стигао са осмора ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Tek poceo odmor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Baki Vrsac je napisao: Pa gde ste Panovci Nema vas ni za lek Evo sad stigli sa plavog Jadranaa u povratku kisnuli jedno 9 puta i opravili oko 650 km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za svo cetvoro. sve proslo u najboljem redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Saljite neke slike sa puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 20, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав путници . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Baki Vrsac je napisao: Bravo za svo cetvoro. sve proslo u najboljem redu? Sem kišnjenja u povratku,sve ok. Izgurali smo X br.krivina što po Srbiji,što po Bosni i Hercegovini i naravno Crna Gora. Stigli malo utrnuli od duge vožnje ali je srce na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, dragan d je napisao: Поздрав путници . Hvala Dragane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih sličica sa puta od ukupno 1160 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu lepa tura sa dosta krivina,serpentina planina,ali do mora u Crnoj Gori i ne možeš drugačije. Bilo je i Debelo Brdo i Tara i Višegrad zatim Foča,Gacko Polje,Trebinje a onda u povratku Žabljak,Šavnik,Zlatar pa preko Sjenice,Novog Pazara prema Kraljevu(po kiši i pluskovima),Kragujevcu pa udri autoputem kući! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Našem drugaru Živi se malo zavrtelo u glavi od toliko krivina ali takav ti je bajkerski život...ipak je on tip za ravničarske ture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i devojke Zivo kako si ti izdrzao sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 22, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Lepa kilometraža i lepa tura. Kako su se Panke pokazale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Panke!? Pa nisu se bunile,mada takvoj koncepciji morora više prija ravan otvoren put sa dobrim asfaltom ali... Bože moj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Avgust 23, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan znate sta ja sam iz ravnog banata I volim da vozim po ravnici, a sto se tice putovanja do crne gore, preko bosne a u povratku preko n varosi. sjenice, kraljeva itd, smatram da sam muski odvozao turu od preko 1160km bez I jedne greske. pozdrav svima iz grupe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...čekaj Žiko,zavolećeš ti brda i planine,ima vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Avgust 23, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Baki Vrsac je napisao: Svaka cast momci i devojke Zivo kako si ti izdrzao sve? pozdrav baki dobro je bilo malo umoran ali boze moj sve je proslo onako kako sam ja hteo da bude bez I jedne greske stigao sa mojom gospodzom kuci zivi I zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...