Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ws_woolf je napisao: Znamo Baki i ja sigurno ko su,samo ako prodnajdes De mi reci ona Afrika od tvog kolege sto ste isli u Rumuniju je bila na glasu cini mi se preko 3500e, jer prodata? Prodata i ona i jos jedna 7a po koju su dosli ovi drugari iz vrsca ,ostala je jos moja RD04 na oglasu i mislim jedna RD 03 ako nije vec prodata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bio moj matori juce u Bor po RD07 sa Jonelom iz Gudurice ( Jonel sto je do nedavno imao TT600, a juce je kupio tu Afriku ) a sa njima je isao i Edi iz Bele Crkve ( on ima vec par god. RD04 i mislim da je ovde na forumu kao " eduardo" ili tako nesto) Uglavnom kaze moj matori da je odlican primerak afrike sto je Jonel juce pazario 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ova afrika je sinoc stigla u Guduricu kod Vrsca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano Februar 12, 2018 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Au , baš dobra ! Pa gde li je iskopa ? Takva u oglasima nije bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije bila nigde na oglasima i koliko sam caleta razumeo, isla je preko bajkerskih kanala, po preporuci, dojavi, ... Tako se valja i prodaju i kupuju odlicni motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, VELJA YZ 250 je napisao: Bio moj matori juce u Bor po RD07 sa Jonelom iz Gudurice ( Jonel sto je do nedavno imao TT600, a juce je kupio tu Afriku ) a sa njima je isao i Edi iz Bele Crkve ( on ima vec par god. RD04 i mislim da je ovde na forumu kao " eduardo" ili tako nesto) Uglavnom kaze moj matori da je odlican primerak afrike sto je Jonel juce pazario Pozdravi caleta Daa bas je dobra,msm da bi ova i na oglasu brzo pronasla put do kupca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ws_woolf je napisao: Pozdravi caleta Daa bas je dobra,msm da bi ova i na oglasu brzo pronasla put do kupca Eto enigma je razresena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel "evropa" ima hidraulicne ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Sveta 5. je napisao: Jel "evropa" ima hidraulicne ventile Nema,čista klasika,samo što za podešavsnje zazora ima male "pločice" veličine oko fi 8mm i različitih debljina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, (B)ubica je napisao: Nema,čista klasika,samo što za podešavsnje zazora ima male "pločice" veličine oko fi 8mm i različitih debljina. kao kod "Stojadina" i bregasta direkt na plocice naleze? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narode jel planira neko neku voznju duzu-kracu kad dodje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Naravno samo da predje 10 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Prvo zagrevanje 50-100km pa onda i malo duze 200-300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 7.48mm je prečnik. Odgovara za sve Honde i veci broj japanaca. Kao i sve na njoj - večna klasika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Sto klasicnije to bolje, jedino jos da ima lanac umesto kaisa i da ne razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Prvo zagrevanje 50-100km pa onda i malo duze 200-300 Pa posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, debeljan je napisao: 7.48mm je prečnik. Odgovara za sve Honde i veci broj japanaca. Kao i sve na njoj - večna klasika Na sta se odnosi podatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Baki Vrsac je napisao: Sto klasicnije to bolje, jedino jos da ima lanac umesto kaisa i da ne razmisljas Ne smeta ni ovaj kais na 150h se menja... masala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan 1300 ima lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Sveta 5. je napisao: kao kod "Stojadina" i bregasta direkt na plocice naleze? E baš tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sveta 5. je napisao: Na sta se odnosi podatak Na prečnik pločice koja ide ispod kao distancer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan U manualu piše zamena kaiša na 90000 milja ali ne piše na koliko godina? Prosto,kao mašinac, ne mogu da verujem da kaiš može večno da traje bez obzira na kilometrazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Februar 12, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Polovinom februara mi stiže ceo set za zamenu zupcastog kaiša. Javljam iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 12, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sveta 5. je napisao: Jel "evropa" ima hidraulicne ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Februar 12, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, debeljan je napisao: Polovinom februara mi stiže ceo set za zamenu zupcastog kaiša. Javljam iskustva Mislim da smo ti ija to komentarisali ja bih kod mene zamenio samo kais spanele mislim da nema potrebe ako se necuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...