ThePainkiller 4384 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Brat prodaje svoj DH bajs, marke Specialized. Bajs je generalno u odličnom stanju sa ponekim tragovima korištenja. Od opreme ima: Sram X5 menjač i shifter. Juicy 3 hidraulične kočnice. Disk pločice su na 80%. Truvativ Howizer pogon. Lanac i račna Sram. Vila Marzocci 888, uljana 200 mm. Zadnji amortizer Fox, glanc nov kupljen prošle godine. Diskovi 203 mm. Gume Swamp Thing 2,50/65 na 50%. Svi ležajevi na ramu prošle godine stavljeni novi. Na kormanu trenutno fale ručke, ali će ih naknadno staviti. Cena 550 evra. Podložna maloj korekciji. telefon: 0642786144 Gregor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Shvatio da zivi u Vojvodini ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Astral je napisao: Shvatio da zivi u Vojvodini ? Živi u Novom Sadu, Fruška Gora mu ˝pod prozorom˝, ali je imao gadan pad prošle godine (sa drugim bajsom) i od tada ne sme više da vozi DH... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, ThePainkiller said: Živi u Novom Sadu, Fruška Gora mu ˝pod prozorom˝, ali je imao gadan pad prošle godine (sa drugim bajsom) i od tada ne sme više da vozi DH... Ma salio sam se bilo je jace od mene super je bajk. A onda kazu da je voznja motora opasna,ccc.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Astral je napisao: Ma salio sam se bilo je jace od mene super je bajk. A onda kazu da je voznja motora opasna,ccc.. Ma opušteno... Burazer se teška srca odvaja od DH, ali je umalo ostao nepokretan posle pada jer mu je napukao 4. (mislim barem da je taj) pršljen, slomio ključnu kost, par rebara... Drugi bajs (sa kojim je pao) će ostaviti da ima da se frćka po NS-u... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U bre al se unesreci sad mi zao sto sam se salio. Pozdravi ga! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo normalnijih slika po dnevnom svetlu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 24, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan " Sram X5 menjač i shifter. Juicy 3 hidraulične kočnice. Disk pločice su na 80%. Truvativ Howizer pogon. Lanac i račna Sram. " Ubi se tražeći po slikama tu treću kočnicu, al i dalje vidim samo dva diska ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 24, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drumskalisica je napisao: " Sram X5 menjač i shifter. Juicy 3 hidraulične kočnice. Disk pločice su na 80%. Truvativ Howizer pogon. Lanac i račna Sram. " Ubi se tražeći po slikama tu treću kočnicu, al i dalje vidim samo dva diska ? Juicy3 je model kočnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 26, 2018 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, diskovi su ogromni i mislim da to ubija kako koci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, muljaz je napisao: Uzgred, diskovi su ogromni i mislim da to ubija kako koci Da, koči extra... Kočnice i dobra suspenzija su najvažniji kad se vozi downhill... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Burazer stavio ručke na korman: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...