Vuja 35 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan U Subotu 27. Januara daćemo krv. Davanje krvi obavićemo u prostorijama Instituta za transfuziju krvi u ulici Svetog Save br. 39 sa početkom u 11 časova. Zima je, vasezonski period a ovo je prilika da se tokom davanja vidimo i ispričamo i kada vreme nije lepo. 1. Vuja 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 23, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Knjiži me kao opravdano odsutnog, dao sam krv 03. januara. Sledeći put ću moći da dam tek za 12 nedelja, tamo negde krajem marta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 23, 2018 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sledeći put bi trebalo da bude negde u maju. Tada ćemo moći da napravimo veću akciju, negde na spoljnom prostoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Januar 24, 2018 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim. 1. Vuja 2. Pablo 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Januar 25, 2018 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 25, 2018 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Pablo 3. NeshaXX 4. Popsy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je red da se i ja upišem u davaoce dok me još drži zdravlje. Dolazi se motorima, naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tu, inače bih se veoma rado odazvao pozivu. Nego, koliko ima istine u onome da davanje krvi više neće biti ovako, da kažem, lako organizovati? Nešto sam čitao da žele da uvedu veću kontrolu i slično pa će davanje biti moguće samo posle nekih zakazivanja, samo u određenim bolnicama, čak je bilo priče da u Zavodu za transfuziju više neće biti te opcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 26, 2018 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo za svako davanje kontaktirali Institut. Svaki put je bilo zakazano. Krv smo davali kod njih, uz pomoć mobilnih ekipa ili autobusa. Kontole su bile i do sada, od zdravstvenog stanja davalaca do krvi koja je data. Za nas nema ništa novo, oduvek smo tako radili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Savic 7 Napisano Januar 26, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja bih da se nadovezem na temu ako je ikako moguce... "Treba mi neko ko moze da da krv za mog brata, da je mladji od 60, 0-+ krvna grupa, da je zdrav i ne pije antibiotike i nije davao krv bar mesec dana. Ne daje se krv nego se vrti kroz masinu i trombociti se uzimaju. Brat mi je jako bolestan, ima leukemiju i znaci mi ko god ima sat vremena da ode i testira se da li moze da da trombocite a 0 je grupa. Moj broj je 0642696869 pa mi se javite ako neko moze ili zna nekoga ko bi mogao da ode. " Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Savic 7 Napisano Januar 26, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Radnim danima od 08-10:30 prepodne u institut za transfuziju krvi kod Hrama, Svetog Save 39, 1 sprat. Marko Visnjic i broj dosijea je 2625. Hvala puno svim bajkerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Savic 7 Napisano Januar 26, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se na broj 0642696869 pre nego sto odes..hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I? Kako je bilo drugari? Popsi pao u nesves'? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Marko Savic У току следеће недеље ћу моћи да дам. Само ме позовите дан раније на 0653232957 да ми кажете који су Вам термин дали. Имам тамо довољно давања, неће ме одбити, тестирање траје колико и преглед и попуњавање упитника и то није проблем. Поздрав, Дејан Зубановић. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 27, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Arakis je napisao: I? Kako je bilo drugari? Popsi pao u nesves'? Toliko su mu krvi izvukli da je splasnuo. Akcija je bila uspešna, krv data, sendviči pojedeni. Bez padanja u nesvest, sa mnogo pozitivne atmosfere. Žao mi je samo što sam došao peške, vreme je skoro pa savršeno za vožnju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2018 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je extra (kao i svaki put) hvala ljudima koji su došli... inače doktori pitaju što nas nema češće kao i ranije, tako da se nadam da će opet biti tri davanja godišnje... ovo januarsko, majsko i septembarsrko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Braooooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Januar 29, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ne piša se tu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Januar 30, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio i ja , ali pre vas. kada je bila akcija provajderi daju krv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Januar 30, 2018 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kaki si... Ko spomenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда су пустили "Боже, правде" пред сликање 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 31, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera momci! A sad, pravac gradska biblioteka na zasluženo džaba učlanjenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Januar 31, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja dao u četvrtak ... napomenuo sam im da sam bajker pa da me pribroje za subotu kao +1 ali nisam siguran da su me ozbiljno shvatili ...inače ovo mi je bilo 43če zvanično davanje pa se žurim da dođem do 50 pre nego što napunim 65tu kad bi trebalo da me zbog godina odbiju do daljnjeg ( mada - ako se to promeni nastaviću da dajem dokle god budem mogao ) ... bravo kolege 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, floyd je napisao: Alal vera momci! A sad, pravac gradska biblioteka na zasluženo džaba učlanjenje! Stvarno, dobijamo člansku za dž? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 31, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Браво, Матори,свака Вам част! Хоћемо да се тркамо, ко ће пре до 50? Ево слике да се мало похвалим: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...