Lucky George 418 Napisano Januar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...ako neko ima ove bočne kofere - a treba mu određena količina € ...neka se javi , da izvršimo razmenu dobara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u temi od pre neki dan, moji su i dalje na prodaju, tj. niko se nije do sada javio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da prodaješ kofere , kao i da su oštećeni (izgrebani). Koja cena bi bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 150 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuju bocni koferi a iz Beograda je, popodne sam u gradu oko 17-18 h, ubacicu ih u gepek, pa ako neko zeli da ih vidi, kupi i sl. neka me pozove na 064/8563810, Bane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...