VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio sam drugi motor, a nisam toliko luksuzan da imam dva slicna motora u garazi, pa Strom ide u prodaju. Nekoliko podataka: - redovno odrzavan, vozen samo na duze ture, uvoz CH, ja sam vlasnik 3 godine, reg. do 29.05.2018, Crash bar H&B, centralni stender, nosac top case-a, bocnih kofera i tablice, MRA zatamnjeni vizir sa dodanim podesavajucim, pancir creva-komplet, korpa kvacila uradjena (otklonjena fabricka mana za K2/K3 modele), ugradjen automatski podmazivac lanca sa podesavanjem, alarm sa dva daljinca, 3 kljuca, 12v uticnica (obicna i USB), ralica, projektori na crash baru, dodatna auto sirena, tegici na kormanu. Na njemu ima i uradjen PTT taster i kompletna priprema za komunikaciju vozac-suvozac, nosac za GoPro kamere, uz njega ide i fork brace i rezervna poluga kocnice i fabricki alat. Servisi su svi radjeni redovno na 5000 km, ulje ne trosi a ni druge tecnosti sem benzina , antifriz je u njemu, plocice sve zamenjene na poslednjem servisu, lanac, lancanici i diskovi dobri, prednja guma OK, zadnja je za zamenu u toku sledece sezone....ima sare, al nije bas zimska . Motor je presao pravih 106 h/km, od toga trecinu kod mene za zadnje 3 sezone i podvlacima nema ulaganja u njega, samo redovno odrzavanje i preporucio bih ga svakom.... Cena 3000 evra, moze zamena za skuplji auto uz moju doplatu, naravno dogovor je uvek tu i veliki popust za forumase sa keshom. Cena je samo za motor i navedenu opremu, bez kofera.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 21, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Savane.... Zaboravih kontakt da ostavim - mob. 064 44 44 364 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13237 Napisano Januar 22, 2018 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo kod Stroma 1000 je što se vozi i ponaša kao sport touring. Poprilično nervozna sprava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 23, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, sedi miran. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Januar 23, 2018 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Vlado da ti kažem kao neko ko potencijalno gleda ovaj tip motora u nadi da će skupiti kintu..... Slikaj motor ko svet, za oglas, da se vide detalji (gume, motor tj ukupno stanje, lanac i lnačanici, diskovi itd), ne slike sa putovanja, super je što te te slike vežu za lepa sećanja gde si sve bio ali većinu kupaca zanima stanje samog motora na slikama posebno obzirom na realnu ali za Srbiju visoku kilometražu. Nemoram ti pisati kako nepostoji motor u oglasima sa više od 70000km.... Sve si korektno napisao ali većina ljudi voli i da vidi na slici ono što ga zanima pre nego što se zaputi da pogleda motor uživo. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 23, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Grofe, ako si mi rekao , obećavam da ću ispraviti to, čim ga izvezem iz garaže. Na žalost, nisam ga obradio kao iskusan prodavac...već sam našao i postavio, drage mi fotke...tj. ono što sam imao u trenutku postavljanja oglasa.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Januar 24, 2018 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se ne ljutiš, zaista ništa nisam loše mislio. Forum ipak iako nije sajt za trgovinu u ovakvim temama traži tako nešto ( slike prilagođene temi), mada ako ćemo iskreno nije loše za motore kojima nije jedina namena od kafića do kući i obrnuto iamti i neku bolju sa putovanja da se vidi da je tako motor i korišćen. Nemoj da ti bude teško (ako si se odlučio da prodaš motor a po ceni se vidi da jesi), operi motor detaljno, slika ga kvalitetno, ili boljim telefonom a još bolje fotoaparatom i onda postavi slike. P.S. ni ovi ni prethodni redovi nisu napisani da sa trunkom loše namere prosto su gledište potencijalnog kupca (duduše malo sitničavog) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 24, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga, drug moj...slazem se sa tvojim navodima u potpunosti. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 1, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nize izotavljene fotke, lancanik , lanac, zadnja i prednja Anakee 2, diskovi....ove fotke sam propustio da dam.....lanac je fotkan pre pranja...zlatni DID je upitanju.. Cena motora je samo na forumu za kesh 2500 evra....fiksna..... za dodatnih 350 evra ide Givi komplet, Maxia top case (bez naslona za suvozaca) i oba bocna 2x46 lt ... u odlicnom stanju. I dalje postoji opcija moje doplate za skuplji auto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Februar 1, 2018 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor se redovno vozio. Za 2ipo ljade jura ce se slatko navoza. Preporuka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac, pitam cisto iz radoznalosti. Koliko trosi veliki strom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Februar 1, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan motor za svaku preporuku. Poznajem i vlasnika licno juce vozio motor 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/22/2018 at 23:56, Alekre je napisao: Zanimljivo kod Stroma 1000 je što se vozi i ponaša kao sport touring. Poprilično nervozna sprava. Alekre ja vozih letos taj agregat samo SV1000S od drugara, ljudi moji vozio sam 3 sezone CBR1000RR i stiskao ga ljudski, ali ono... 2 klipa... Tolki obrtni moment... Usro sam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 2, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Gile_Extremeboy Dobar drugar ima SV1000-2005-o...isti je agregat kao na Stromu, ali je navijen za +25ks....opaka masina. Prednost Stroma je sto se mnogo lakse vozi, bolji polozaj vozaca, a ne zaostaje... Kupio sam KTM950 Adventure..... e ko voli nervozne masine, to treba da proba ... lud motor @Piske Jeste druze, video si, prekjuce smo se ja i Strom provozali od SD do BG-a, po sistemu "men se duso, od tebe ne rastaje".... @Pera Pop Imao sam razlicite rezultate od 4,5 lt na BJB voznji do 6,5 lt po obracunu pun-pun kada se vozi u vecim obrtajima INFO: za potencijalne kupce, Strom se nalazi u garazi na NBG, tamo moze da se pogleda.. Ono sto je bitno za Stroma jeste da je agregat odlican, ja sam presao 30 hk sa njim , na svakih 5000 menjao ulje izmedju toga nisam ni jednom imao potrebe da proveravam, a daleko od toga da dolivam ulje...zaista je za preporuku motor Kupcu idu i dve besplatna pregleda kod cika doktora u ovlascenom Suzuki servisu u Beogradu (poklon vauceri sa BJB lutrije) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 3, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znajući mog drugara koji je neopevana picajzla sto se motora tiće. Motor je za svaku pohvalu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Svi hvale,niko da kupi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 6, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1119 Napisano Februar 6, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se covek predomisli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 8, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodat...Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Februar 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 8, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...