TheDoctor2018 3 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Nov sam na ovom sajtu pa se izvinjavam ako sam otvorio temu na pogresnom mestu . No pratim ovaj sajt duze vreme pa sam resio da se registrujem i postavim pitanje u nadi da cu dobiti dobar odgovor. Zaludjenik sam za motorima, a sve je krenulo od bicikle . Trenutno vozim liberty-ja 125 koji je bio postarski pa sad preuredjen u normalan skuter, podelicu i slike naravno. Planiram da predjem na nesto konktretnije i razmisljao sam o Yamahi Xt660x ili fazer, ali pre xtx. Nisam neko ko divlja po drumovima i izvodi vratolomije, volim putovanja i rekreativne voznje. Znam da je to velika promena u kubikazi. Treba mi savet da li mislite da su ovi motori dobri za "pocetnike"? Sad nisam bas pocetnik, zaredjo sam godine sa ovim i iskustvo, ali smatram da je to nista sto se iskustva tice. Vozio sam se najdalje do Bele crkve sa ovim Cenio bih vase savete! Samo 24 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Januar 17, 2018 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Xtx je idealan za početnike i one koje vole da se vozikaju na kraćim vožnjama.Ima 48 konja sjajno poteže ali nema veliku krajnju brzinu.Plus,to je jednocilindraš kojem ako se stave neki dobri auspusi zvuči fantastično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor2018 3 Napisano Januar 17, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru djo. Citao sam o tome malo. Za sada mi krajna brzina od 160km/h zvuci sasvim dovoljno. Bitno je da ima snage da preteknem "kamion" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 18, 2018 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar moj je za prvi motor uzeo XT660Ra, vozikao je mog DRZa po livadama malo, dopali mu se enduro motori polozio i kupio tog XT. Ako nisi bas nizak pa da imas problema zbog visine motora (mada XTX bi trebao da je jos nizi) slobodno uzmi nije ok je to motorce. Naravno pazi nije naivna moze ona da potegne itekako. Vecina ljudi preporucuje laganu progresiju 50, 125, 250, 500 ... ali kod nas naci nesto sto ti odgovara izmedju 250 i 500 cc je stvarno tesko, slabo trziste za takve motore. I vise paznje obrati na konjazu nego na zapreminu drzi se tu negdje do 50 KS za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor2018 3 Napisano Januar 18, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi visina nece biti problem Mozda pre tezina 200kg Sve u svemu hvala na savetima. Sacekacu jos malo, ali mislim da sam doneo odluku o kupovini XTX-a. Morace jos malo da saceka zbog finansija i da naleti neki dobar na oglasima. Poradicu malo na treniranju na poligonu sto se manevra tice, cisto da se upoznamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Januar 26, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze ima u mom gradu jedan XTX koji je na prodaju,mada nije ni na jednom sajtu , znam da je motor uvezen iz Svice i da je kod nas vozen mozda par stotina km. Ako si zainteresovan mogu da te spojim sa deckom koji prodaje pa da ti pusti slike na viber ,email... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vs5 0 Napisano Mart 5, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu ovde da ne otvaram novu temu, polazem sad za a2 da li moze da se vozi xtx660 sa a2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...