ShakalVA 53 Napisano Januar 14, 2018 U prolazu, 69 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci ! Imam zelju da kupim Derbi gpr 50 nude, mnogo mi se svidja motor, i za mene pocetnika je idealan. Kakvo misljenje imate o ovom motoru? o Derbi-ju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Januar 14, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda i dobro je što krećeš sa lakšom kubikažom. Ali da li si se raspitao za delove, servis i ostalo? Polovnjaci tog tipa znači da su voženi od početnika koji znaju biti skloni greškama i bahaćenju sa mašinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je odlican,delova ima a ni servis nije problem,vrlo upravljiv i ima odlicne kocnice.Vecina ih je kitovana na 80ccm i nisu ni malo igracke posebno za pocetnike,dobar vozac sa njim na putu sa dosta krivina lako moze da posrami neki dosta ozbiljniji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Januar 14, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Budući da je Derbi deo Piaggio grupacije...to je praktično Aprilia RS 50...sa malo manje plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 53 Napisano Januar 15, 2018 U prolazu, 69 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Piaggio free 5 godina i sa njim sam bio vise nego zadovoljan. Dosta kvalitetan motor. Prodao sam ga, pa mi je ovaj pao za oko, lepo mi izgleda plus vidim da nije bas ni spor za takvu kubikazu. Hvala vam svima na komentarima i ko jos ima sta da doda nek napise, ja relano nisam upoznat mnogo sa ovim modelom, ali me je kupio izgledom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...