Dzejzel 160 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Drugari, Dobio sam greskom sa alija prekidace koji su obrnuti od onog koji meni odgovara za stop svetlo prednje kocnice za transalp. Nisam siguran da li i na kom motoru ovo moze da se iskoristi, ali eto dvojica koji znaju i treba im mogu dobiti za dz od mene, jeftinije i brze od alija, pa vi vidite! Evo link onoga koji mi je stigao, a zakacicu posle i sliku sa mojim starim da vidite razliku... https://www.aliexpress.com/store/product/Audew-1x-Universal-Black-Motorcycle-Motorbike-Scooter-Front-Left-Brake-Light-Switch-Stop-Lamp-Switch/1915431_32552151538.html?spm=2114.12010615.0.0.bf039d5Xq7jrz 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Januar 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno naopak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Arakis said: Stvarno naopak? Hehe, pa jeste, vidis kako se ogleda u ogledalu Ti mozda znas gde pasuje, mozda si nekom popravljao? Ako tebi treba za akcije javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Januar 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako se niko ne javi, tu sam...nabudžićemo nekom drugaru kome je baš neophodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Januar 13, 2018 8-bit, 1898 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A lepo piše za levu prednju kočnicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, mradomir said: A lepo piše za levu prednju kočnicu E, pa za*eb je bio u tome sto sam narucio sa drugog linka iste firme, gde su slike prekidaca bas onakve kakve meni trebaju, isto pise leva kocnica, sto sam logicno ignorisao, ali eto stigose ovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...