Nole Bg 5625 Napisano Januar 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka slicica preuzeta od Marka iz prve ruke.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, opasna greška ako ne uzmeš i bočne kofere sa nosačima .Kao što Nole reče, potraga završena, Mare je popustio pod nama debelim ljudima, sada ostaje neko sitno sređivanje, pa onda, Bože zdravlja, da potrošiš mnogo guma na njemu. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da te sluzi kao mene, bices prezadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Januar 14, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da te sluzi kao mene, bices prezadovoljan Hvala hvala iskreno se nadam mare. Sad jedva cekamo lepse vreme i gas.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2629 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam,baš je lep motor.Što kaže kolega,kofere i nosače obaveznoПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Januar 14, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitiam Nole, dobra kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Cestitiam Nole, dobra kupovina Hvala Dare sto mi nisi dao da kupim nesto drugo, nadam se da je pravi potez.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 15, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! Pamtim @mrxfon- ove putopise, u Brno i na Tatre, a čini mi se i na Siciliju, pa nek SW i ove godine kod tebe vidi neku lepu destinaciju! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka od tih legendarnih Hondi Silver Wing da nije "masna ko burek", i da joj ne nedostaje stotinu cuda? Ja sam mislio da taj tip dvotockasa voze fini ljudi sa kulturom odrzavanja. Stvarno sam i iskreno zatecen i neprijatno iznenadjen. Kako onda kupiti dobrog "R"-a ili neku spravu koju ljudi po defoltu peglaju zesce...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka od tih legendarnih Hondi Silver Wing da nije "masna ko burek", i da joj ne nedostaje stotinu cuda? Ja sam mislio da taj tip dvotockasa voze fini ljudi sa kulturom odrzavanja. Stvarno sam i iskreno zatecen i neprijatno iznenadjen. Kako onda kupiti dobrog "R"-a ili neku spravu koju ljudi po defoltu peglaju zesce...?Ja nasao jednog dobrog i zavrsio pricu ali generalno tesko je naci. I onako 400-tki ima malo u prodaji i to sto ima ljudi uglavnom prodaju sto im nesto fali. Konkretan i strucan odgovor na to pitanje moze da da Satelis, naravno ako zeli. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15861 Napisano Januar 15, 2018 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, SHOKLA je napisao: Ima li neka od tih legendarnih Hondi Silver Wing da nije "masna ko burek", i da joj ne nedostaje stotinu cuda? Ja sam mislio da taj tip dvotockasa voze fini ljudi sa kulturom odrzavanja. Stvarno sam i iskreno zatecen i neprijatno iznenadjen. Kako onda kupiti dobrog "R"-a ili neku spravu koju ljudi po defoltu peglaju zesce...? Ima ima...... Nole, Bily, Somi je prodao ako ne i najboljeg Silvera, Vlasta, Dragan.....ima da se probere koji su valjani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Isao kod tog gavre pre 5 godina gledao sv 650 ,lupa mašina.opasno Djubre... Cestitke za ovaj silverwing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih Dare sredi,samo sipas i ne mislis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega da te dobro sluzi i na prvoj voznji da zalijemo dobro masine, valja se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Vule, cim krene lepse vreme eto voznji i druzenja i zalicemo obavezno. Poz za BJB Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde dosta da sr zaliva, dosta se kolega ponovilo sa novim masinama. Prvo Srv-a pa Silvera..itd bez bureta Hainikena da i nepocinjemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Januar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i za Dareta, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Nole Bg said: Evo mene opet. Ovog puta sa osmehom na licu i srecan kao nikad. Potraga je zavrsena, kupljen silver od drugara i kolege Mrxfon. Bili u NS da pogledamo jedan primerak i opet corak. Nista specijalno a prilicno jaka cena. Tu pijemo kafu sa kolegom Vule Gilera i nazad. I tu je marko popustio pod uticajem mene i Stefa. I bi prodao i nebi, hteo bi vfr-a. Odemo da ga pogledamo dobar primerak proveren bio pod budnim okom Dr. Dareta i to je to. Dogovor pao, silver od danas u mom vlasnistvu cena simbolicnih 2200 evropskih. 2007 god, 60000 na satu ( ali pravih), registrovan godinu dana. Ima sitna ulaganja, zadnja guma, kais, a sve ostalo bi trebalo da je u fulu. Nemam fotke, skikam cim odem da ga preteram na Mirijevo i postavljam. Mare hvala ti brate i u zdravlju da nadjes nekog dobrog vfr-a pa da se u zdravlju zajedno vozimo. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Koji motor ste gledali u NS? Ajd' pošalji link tog motora, ako je bio u oglasima. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor ste gledali u NS? Ajd' pošalji link tog motora, ako je bio u oglasima. Pozdrav, http://www.polovniautomobili.com/motori/11269399/honda-silverwing-sw-400Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ovaj kolega.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Januar 18, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Štef said: Baš ovaj kolega. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...