cikuntopola 96 Napisano April 20, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi pomogne oko dimenzija za pravljenje stendera za mono viljusku.Ja sliku imam,ali bi mi bilo mnogo lakse da imam i dimenzije i uglove. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano April 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Mozhesh i na motoru da premerish i napravish. Sam mozhesh i neke modifikacije da napravish, recimo da ujedno mozhesh da podizhesh i prednji tochak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki! Upravo to i radim,posto niko nije hteo da mi da svoje dimenzije.Ja cu za sigurno da posaljem i slike i postupak rada i krajnji izgled.Pravim samo za zadnji tocak,ne znam kako bi mogao da dizem i prednji s obzirom da je VFR tezak 330 kg.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Maj 4, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Nije tezhak 330kg vec oko 210-220kg... Napravish dodatak koji se uvlachi/izvlachi sa strane pa po potrebi ga dodash za prednji tochak odnosno skinesh za zadnji... Da donja cev bude shuplja donekle da mozhe da se udzekuje ovaj nastavak a gore neki veci shraf na provlachenje da pridrzhava, ma smislicesh ti neshto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga napravio odmah nego cekam da nadjem malo farbe da ga ofarbam ali nikako evo sta treba od materijala i uz malo znanja i truda ovako izgleda: Posacu slika kad ga ofarbam.Ako ga ofarbam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...