biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse 5ca da ide 20Послато са F3111 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 8, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A ni 6-ica Aj pošalji link tog on-line kursa. Nadam se da imaju i englesku verziju pa zanima šta to tamo traže. Moja dozvola UMČ (stara verzija) se polahala za flašu viskija (bar tako kažu), za Yacht Master si morao malo i da učiš: pogonska grupa, navigacija, meterologija, pomorsko pravo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko je glavni na vodiПослато са F3111 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Januar 8, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod nas 3.6 granica za registraciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako to ide za tomose koji nemaju papire.Čuo sam neke informacije da se to može registrovati.Imam jednog od ćaleta stoji skuplja prašinu ,a čamac verovatno neću uzimati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Januar 8, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JevtaNS je napisao: Zna li neko kako to ide za tomose koji nemaju papire.Čuo sam neke informacije da se to može registrovati.Imam jednog od ćaleta stoji skuplja prašinu ,a čamac verovatno neću uzimati e taj info i mene zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ono na izjavu dva svedoka više ne pije vodu odavno,moglo je jedno vreme da se sa nekim otpadom napravi varijanta da se uzme račun i onda ubaci u plovidbenu...ali mislim da ni ovo više ne može-treba pitati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan to sa otpadom ti je samo dokaz da ga nisi ukrao, ne može sa time da se registruje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moglo je...dal može još uvek ne mogu da tvrdimПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A ni 6-ica Aj pošalji link tog on-line kursa. Nadam se da imaju i englesku verziju pa zanima šta to tamo traže. Moja dozvola UMČ (stara verzija) se polahala za flašu viskija (bar tako kažu), za Yacht Master si morao malo i da učiš: pogonska grupa, navigacija, meterologija, pomorsko pravo...Nema šanse 5ca da ide 20Послато са F3111 уз помоћ ТапатокаAjde u gajbu piva da je iznad 15kmh sa nas troje u čamcu Kad dodjem u NL potrazicu log in od tog kursa pa ću ti iskopirati ako ima na engleskom. Uzeo sam i taj prvi i drugi kurs, a drugi kurs je koliko sam upućen najviše oko marifona. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 8, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan U idealnim uslovima i na nekom laganom alu čamcu, 6-ica verovatno može 10-15 knots (~16 - 25 km/h) ali na gumenjaku i sa još trojcom, teško. Btw većina standardnih GPS na vodi ne meri SOG (speed over ground) što je pravilnije meriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Januar 8, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, biza je napisao: Evo ko je glavni na vodi Послато са F3111 уз помоћ Тапатока A gde im je drugi motor?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U idealnim uslovima i na nekom laganom alu čamcu, 6-ica verovatno može 10-15 knots (~16 - 25 km/h) ali na gumenjaku i sa još trojcom, teško. Btw većina standardnih GPS na vodi ne meri SOG (speed over ground) što je pravilnije meriti. Videćemo kroz par meseci. Nas troje sam rekao, 2 komada dečice i ja. Naći ćemo neki GPS koji radi na vodi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan A gde im je drugi motor??Vidim upućen siПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 8, 2018 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Negde bese prica kako su brzi, kako su brzi od skutera, a i kako prave talase.. E-tec je zverka, jos kad se ubode elisa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim upućen si Послато са F3111 уз помоћ Тапатока Nije valjda da su ga izgubili? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 8, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan mozda je kod majstor Andjelka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 8, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam tomos 10 koji ima bosovo elektronsko paljenje i Bing karburator sa belom kapom proizvrden 80ih godina i odlicno funkcionise dao bih ga za 400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, duledjo je napisao: mozda je kod majstor Andjelka andjelko ne radi vanbrodske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Januar 8, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oni su imali dva po 250? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan 2X175...bosanci imaju 2x225Послато са F3111 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 8, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam Tomos 18 bela kapa vec drugu sezonu radi kao besna,zavisi kakv primerak ubodes,sve je dobro samo je potrosnja ubi oko 8-9l na sat.a u NS i dalje moze reg na osnovu dva svedoka,bar je tako bilo 2017. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, milanns je napisao: I ja imam Tomos 18 bela kapa vec drugu sezonu radi kao besna,zavisi kakv primerak ubodes,sve je dobro samo je potrosnja ubi oko 8-9l na sat.a u NS i dalje moze reg na osnovu dva svedoka,bar je tako bilo 2017. To je normalna potrošnja na punom gasu. I četvorotaktni od 20ks bi ti na punom gasu trošio oko 6-7litara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 9, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan a taj cetvorotaktni od 20 ks kosta 3 ili 4 puta vise pa vidi vredi li ta 2 ili 3 litra vise te razlike osim ako ne vozis dnevno 8 sati kao taxi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Januar 9, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 20ks 4t trosi max 5l Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...