lomitelj 5814 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odavno sam član foruma ali nikako da se predstavim. Dragan, sa dovoljno godina kada se čovek počinje pitati treba li mi motor i sve to uopšte, oženjen, dvoje dece, sa prebivalištem u Nemačkoj. Motor nemam, voleo bih da nije tako ali se ovo stanje u skorije vreme neće promeniti. Zato, iznajmljujem motor s vremena na vreme i gde god da me posao ili uživanje odvedu, pravim ture kroz nepoznato. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!! Da te pozdravim ovde kad već onaj 'naš' forum ne funkcioniše... "Bandwidth Limit Exceeded" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 30, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje te našao. Proradiće, nadam se. Veliki su i planovi i radovi pa sve to oduzima i vreme i "bandwidth"-e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Dragane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...