demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo da vam se obratim sa sledecim ,,,kupio sam yamahu virago 1100 94 godiste presla 65000,,, iz svice,ja sam prvi gazda u srbiji ,,,i pitanje ako dozvolite ..idem da promenim ulje i sta iscurilo oko 6 litara,,,prozorce bilo skroz crno,,,znaci nije se videlo nista promenim ulozak filtere i naspem 3,6 kolko pise ,u manualu na sredini prozora je nivo...ok sta dalje upalim radi sve ok provozam se malo i ,,,upali se crvena lampica uulja dodam gas ona se ugasi nivo ulja sredina prozora stavim na copavu posle minut opet se upali crvena ispravim u vodoravno gasi se naspem jos pola litra znaci sad ima preko 4 litre i stvar se ponavlja bojim se da nesto ne za....m sta da radim molim vas ako znate dajte savet hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Decembar 30, 2017 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ako se i sa 4l ulja isto ponasa nije dobro. Mislim da veza sito- pumpa nije dobra, tj povlaci vazduh. Imao sam slucaj sa Hondom shadow i kad sam otvorio motor gumica na deklu uljne pumpe u koju se ubada cev od sita ulja je bila pukla i povuce vazduh. Kad uspravis motor preplavi je ulje i povuce pumpa dok se ponovo desi isto. Doli jos pola litra ulja i drzi motor uspravno, najbolje na stenderu, pusti da se motor zagreje i ako ne pali lampicu to je to. Banalan kvar ali mnogo posla da se otkloni. Pozz i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Decembar 30, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Janko,cigancica ti ne gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba proveriti kakav je davač za ulje. Neke Yamahe imaju plovak i pokazuju NIVO ulja, a ne pritisak. Pogledaj u manuelu. Ako nije plovak, onda treba krenuti dalje kako kolege kažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 31, 2017 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je to normalno. Senzor je za nivo i nalazi se napred sa desne strane, pa zato pali lampicu na ćopavoj. http://yamaha-virago.17922.x6.nabble.com/oil-light-td4710982.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 31, 2017 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dramski preokret. Demro otvori pivo i nazdravi za Mradomora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mikamoto je napisao: Ako se i sa 4l ulja isto ponasa nije dobro. Mislim da veza sito- pumpa nije dobra, tj povlaci vazduh. Imao sam slucaj sa Hondom shadow i kad sam otvorio motor gumica na deklu uljne pumpe u koju se ubada cev od sita ulja je bila pukla i povuce vazduh. Kad uspravis motor preplavi je ulje i povuce pumpa dok se ponovo desi isto. Doli jos pola litra ulja i drzi motor uspravno, najbolje na stenderu, pusti da se motor zagreje i ako ne pali lampicu to je to. Banalan kvar ali mnogo posla da se otkloni. Pozz i srecno pozdrav na stenderu je sve ok kao i u voznji ...za sada... joj koji sam ja baksuz,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bdada je napisao: Janko,cigancica ti ne gine. zar opet tek sam dobiopapire za registraciju necu vise majke mi ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Boban je napisao: Dramski preokret. Demro otvori pivo i nazdravi za Mradomora. Bobane otvoricu celu gajbu ako je Mradimir u pravu,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kada menjas filter ide 3.1L Ako ostaje stari filter onda 3L. Ako je motor rastavljan i potpuno suv ide 3.6L. Po uputstvu. P.S. Za taj model ne znam. Ali na Tdm-u recimo postoji sraf na poklopcu ventila sa leve strane. Taj kontrolni sraf sluzi da se proveri ispravnost uljnog toka/pritiska. Odvije se dok je motor upaljen na leru i u roku od 15 sekundi na njega mora poteci ulje. Taj motor verovatno ima neki slican sraf. Mislim da nije pametno dosipati nove kolicine ulja. Ne valja kad ima previse ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Decembar 31, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Astral je napisao: Taj kontrolni sraf sluzi da se proveri ispravnost uljnog toka/pritiska. Ja taj sraf odvrnem kada menjam ulje,skinem svecice,anlasujem dok ne krene ulje na njega onda vratim,doduse umesto srafa tu imam davac pritiska ulja,napravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mradomir je mozda u pravu. Na Virago forumu se slazu sa njim. Kazu da senzor koji pali lampicu u opste nije pouzdan i da nema senzor pritiska vec da je to senzor nivoa ulja i da je nepouzdan. Ume da se upali kad se vozi uzbrdo i kad je na copavoj, itd. Evo procitajte: Virago's don't use a oil pressure sensor...oil light indicator is to let you know it might be low...However...its unreliable and most ignore it...it willlight going up a hill...if idleing on side stand...just keep an eye on the sight glass down under the shifter and if it 3/4 filled...your great... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bdada said: Ja taj sraf odvrnem kada menjam ulje,skinem svecice,anlasujem dok ne krene ulje na njega onda vratim,doduse umesto srafa tu imam davac pritiska ulja,napravljen. pazi nista manje ludo od tebe nisam ni ocekivao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Janko bice da ti je motor ispravan. Bar po ovima na Virago forumu. To je izgleda samo lose tehnicki reseno na tom agregatu. Evo procitajte. Izgleda da svi imaju taj problem. http://viragotechforum.com/viewtopic.php?f=14&t=50685 U principu problem je pozicija senzora. I sam senzor koji ne pokazuje pritisak na uljnom toku vec prisustvo ulja. Tako da to ti je sve ispravno. Samo izvadi sad taj visak ulja. Ispusti 1L. Pa dosipaj posle dok ne dodjes do 3/4 prozora za kontrolu nivoa. Ukratko. Ako se ne pali dok vozis po ravnom,sve je ok. U zdravlju se vozio Janko. P.S @bdada cigancica bez obzira Janku da se dovede ,preventive radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Astral je napisao: Janko bice da ti je motor ispravan. Bar po ovima na Virago forumu. To je izgleda samo lose tehnicki reseno na tom agregatu. Evo procitajte. Izgleda da svi imaju taj problem. http://viragotechforum.com/viewtopic.php?f=14&t=50685 U principu problem je pozicija senzora. I sam senzor koji ne pokazuje pritisak na uljnom toku vec prisustvo ulja. Tako da to ti je sve ispravno. Samo izvadi sad taj visak ulja. Ispusti 1L. Pa dosipaj posle dok ne dodjes do 3/4 prozora za kontrolu nivoa. Ukratko. Ako se ne pali dok vozis po ravnom,sve je ok. U zdravlju se vozio Janko. P.S @bdada cigancica bez obzira Janku da se dovede ,preventive radi. hvala na svim odgovorima al objasnite mi ono cigancica .....samo ne cigana .....pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14495 Napisano Decembar 31, 2017 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa uz neku sarmu bi ti mogli pojasniti,nekad ti je bilo lako,kad ides kuci pre Rumenke levo ... ne znam gde su sad stacionirani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Decembar 31, 2017 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je o tome za XJ 600 isti princip.Kad je hladno i gusto ulje sporije se sliva u karter i onda upali lampicu.Na ćopavoj pogotovo.Zimi ređe ulje rešava problem donekle leti se retko javlja..... PS Motori koji nemaju suvi karter ne vole da rade u mestu na ćopavoj,može biti posledica po ležajeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, bdada je napisao: Pa uz neku sarmu bi ti mogli pojasniti,nekad ti je bilo lako,kad ides kuci pre Rumenke levo ... ne znam gde su sad stacionirani aaa to ima ih ,,,,znam gde su samo ........antibiotici su skupi a ne moze na slobodno,,,,hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 31, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, JevtaNS je napisao: Pisano je o tome za XJ 600 isti princip.Kad je hladno i gusto ulje sporije se sliva u karter i onda upali lampicu.Na ćopavoj pogotovo.Zimi ređe ulje rešava problem donekle leti se retko javlja..... PS Motori koji nemaju suvi karter ne vole da rade u mestu na ćopavoj,može biti posledica po ležajeve. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...